reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Witam w 2dc., faktycznie zaliczylam biochem po zastrzykach. Od dzis klomifen w tabsach przez 5 dni. Włączyła mi się też moja nerwica więc nie wiem kiedy i czy wogole będę się starać. Moja głowa obecnie to odreby byt. Jestem wykonczona psychicznie, czuje się jak balon z którego ktoś powietrze spuscil...

reklama
Jejku tak bardzo bardzo mi przykro @KamilaSa to straszne co musiałaś przejść . Wierzę że teraz szybko się uda a ciąża przebiegnie bez problemu , będzie nudna. Wierzę że szybko uda się dojrzeć dwie piękne kreseczki , trzymam kciuki, nie możemy się poddawać !
Dziękuję ❤️ ja również w to wierzę i życzę nam wszystkim pięknych i szybkich kreseczek❤️❤️❤️

przykro mi Kochana 🥺 domyślam się co czujesz bo pod koniec października przeszlam przez to w prawie 22tc. Mam w telefonie zdjecie dziecka bo mi je położyli na piersi po porodzie 💔
Z testami mam podobnie...jak zajdę to bedę spr codziennie az do konca pierwszego trymestru 🙈

A dzisiaj rozkreciła sie @ 😒 wracam w maju...nie bede w maju szaleć bo jestem zmeczona tym, ze tylko jedno w glowie, a guzik wychodzi...ale i tak przed terminem okresu pojdzie teścik 😆

Ja dziś 19 DC i już siedzę jak na szpilkach i czekam żeby robić testy 😁😁 mam ich ponad 80 sztuk ( pinki, babyboom, vitam,bobotest i testeo) 🫣🫣🫣🤣 oczywiście dziś rano zrobiłam ale to już z uzależnienia 🤭 bo doskonale wiem że to zbyt wcześnie. Owulacja niby powinna być 12/ 13.04 z pasków ovu i aplikacji. Ale dziwi mnie trochę że tyle czasu utrzymuje mi się pozytywny peak i śluz płodny 😑🤔 i tak od 11.04. Wiem,że nie powinnam już wykonywać testów owulacyjnych po pierwszym pozytywnym ale z tym u mnie ciężko tak jak z ciążowymi po 4 dniach od owu 🤣 no nic .. pozostaje codziennie wykonywać test z porannego moczu i czekać na cud 😊 pozdrawiam Was wszystkie i życzę tych dwóch pięknych kresek w tym miesiącu lub jak najszybciej ❤️❤️❤️
To ja chyba zamiast z apteki od Ciebie kupię ze 3 testy 😂😂😂
U mnie odwrotnie owulacyjny caly dzien 13.04 od rana zrobilam 4 czy 5 sztuk każdy wychodzil pozytywny, od 14.04 czyste z ledwo widocznym cieniem 2 kreski seks byl 9,10, 12 i 13.04 no zobaczymy, zobaczymy. Czekam na wasze pozytywne ciążowe i wtedy po was robię ja. 😁

Ostatnia edycja:
To ja chyba zamiast z apteki od Ciebie kupię ze 3 testy 😂😂😂
U mnie odwrotnie owulacyjny caly dzien 13.04 od rana zrobilam 4 czy 5 sztuk każdy wychodzil pozytywny, od 14.04 czyste z ledwo widocznym cieniem 2 kreski seks byl 9,10, 12 i 13.04 no zobaczymy, zobaczymy. Czekam na wasze pozytywne ciążowe i wtedy po was robię ja. 😁
Chętnie odstąpię 😁😁 ps. Cała wyprawkę też zdążyłam zrobić więc bodziaki w gratisie też dorzucę hehehe

u nas podobnie seks 8, 10,11,12,14 i 15 😊 a test owulacyjny pozytywny pierwszy 11.04 😁 trzymam kciuki!!!

Załączniki

• received_2921710758140978.jpeg
    received_2921710758140978.jpeg
    254,9 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry