reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Hej u mnie pierwszy raz trafił się podwójny test owulacyjny🤪2w1😉i akurat peak szkoda tylko że miesiąc zmarnowany bo facet w trasie i nie wróci na czas...aż zastanawiam się nad inseminacja niech odda do banku nasienie i może sobie krążyć po świecie kiedy chce🤪😉

reklama
Mnie przeraziło ze badanie amh to 300 złotych :O ja nie wiem, oni to wszystko do złotych probówek przelewają?
(Żeby nie było obracam się w środowisku medycznym, ale dalej :O)
Strasznie drogo u Ciebie u nas w diagnostyce 180 zl. A na stronie gyncentrum jest nawet ze w gratisie do pelnego badania nasienia ktore jest po 240 zl.

Cześć. Podczytuje Was od jakiegoś czasu. W końcu przyszedł czas na starania i u mnie. Proszę o wpisanie na 20.04. Chociaż nie liczę na nic w tym cyklu. Akurat zbadałam prolaktynę. Po obciążeniu niestety bardzo wysoki wynik. Więc planuje się umówić pilnie do gina i liczę że przepisze mi Dostinex. W poprzednia ciążę zaszłam po 3 miesiącach brania. Liczę na powtórkę;)
Powodzenia, trzymam kciuki za wszystkie :)

Mnie przeraziło ze badanie amh to 300 złotych :O ja nie wiem, oni to wszystko do złotych probówek przelewają?
(Żeby nie było obracam się w środowisku medycznym, ale dalej :O)
sprawdz jeśli masz możliwość różne laboratoria. Już nie pamiętam ile ja placilam ale na pewno nie 250 zł i rozbieżności jest ogromna

W Opolu nie ma dużego wyboru, ale na szczęście jestem umówiona do poradni na NFZ bo ceny tych wszystkich badan są kosmiczne
ja po pracy w domu może znajdę moja rozpiskę z kilku labow w tamtym roku obdzwanialam to wrzucę. Np Wit d 25 oh ja robiłam za 50 zł ale w innym np kasowali za nia 250 zł pytam z jakiej paki w ogóle???

reklama
Do góry