reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Cześć! Powracam po rady!

Beta:
5.04 - 7.81
7.04 -37.70 (przyrost 386,6)
11.04 - 280 (przyrost 173.2)

Czy jaki betę robiłam teraz po 96h i w teorii po tym czasie beta powinna rosnąć o 175% to czy powinnam jeszcze raz zrobić po 48h, czy już tylko czekać na wizytę? Dzisiejsza beta z 11.04 jest z dnia terminu miesiączki.

reklama
Cześć! Powracam po rady!

Beta:
5.04 - 7.81
7.04 -37.70 (przyrost 386,6)
11.04 - 280 (przyrost 173.2)

Czy jaki betę robiłam teraz po 96h i w teorii po tym czasie beta powinna rosnąć o 175% to czy powinnam jeszcze raz zrobić po 48h, czy już tylko czekać na wizytę? Dzisiejsza beta z 11.04 jest z dnia terminu miesiączki.
Kochana, zapytaj na forum dla przyszłych mam, bo to nie bardzo jest temat na tutaj… na forum dla dziewczyn które się starają, przechodzą poronienia, biochemy, są pewne okresu za kilka dni…

ja się witam w 21dc (według mnie 6 dpo) pisze według mnie bo kieruje się temperaturą i obstawiam owu 14-15dc ale aplikacja premom mówi co innego 🤷🏻‍♀️ ona bazując na tempce i testach owu mówi ze była 16dc, trochę się przejmuje bo od dni płodnych do tego 15dc były przytulanki a 16dc niestety nie było możliwości, łudzę sie ze te poprzednie razy wystarczyły ✊🏼 wrzucę zdjęcie wykresu dajcie znać jak wy obstawiacie owu 😊

Załączniki

• IMG_4512.jpg
    IMG_4512.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_4511.jpg
    IMG_4511.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 42
ja się witam w 21dc (według mnie 6 dpo) pisze według mnie bo kieruje się temperaturą i obstawiam owu 14-15dc ale aplikacja premom mówi co innego 🤷🏻‍♀️ ona bazując na tempce i testach owu mówi ze była 16dc, trochę się przejmuje bo od dni płodnych do tego 15dc były przytulanki a 16dc niestety nie było możliwości, łudzę sie ze te poprzednie razy wystarczyły ✊🏼 wrzucę zdjęcie wykresu dajcie znać jak wy obstawiacie owu 😊
Wg temp jak dla mnie owu była 14dc :)

reklama
Do góry