reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja po wizycie nowego gina. Zostawilam 970 zł w tym posiew, test na trombofilie wrodzona, chlamydia, urea, myco... wyniki za dwa tygodnie. Endometrium praw 11 mm a to dopiero 6 dc...
Jeżeli wszystkie te posiewy wyjdą ujemne to w maju sono hsg plus usg 3d macicy. Nie wiem co myśleć, serce mnie boli...
Która z was boryka się może w podobnym problemem z endometrium?

Ja po wizycie nowego gina. Zostawilam 970 zł w tym posiew, test na trombofilie wrodzona, chlamydia, urea, myco... wyniki za dwa tygodnie. Endometrium praw 11 mm a to dopiero 6 dc...
Jeżeli wszystkie te posiewy wyjdą ujemne to w maju sono hsg plus usg 3d macicy. Nie wiem co myśleć, serce mnie boli...
Która z was boryka się może w podobnym problemem z endometrium?
Chodzi o to że endo za grube ?

reklama
Mnie przeraziło ze badanie amh to 300 złotych :O ja nie wiem, oni to wszystko do złotych probówek przelewają?
(Żeby nie było obracam się w środowisku medycznym, ale dalej :O)

Do góry