reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobilam rano pinka- niestety biel.... 11 do wiec raczej nic z tego juz nie bedzie. Szanse byly takie sobie bo trochę nam się seksy nie udaly w terminie, ale zawsze nadziei trochę jest...
szansa jest dopóki nie ma okresu. Jeśli się nie udało, może się uda w nowym cyklu. 🥺❤️

reklama
A ja dzisiaj przychodzę żeby się pożalić 😔🤬 mój organizm w tym cyklu postanowił ze mnie zakpić albo nie wiem o co chodzi... Myślałam że owu była dwa dni temu, wskazywałby na to też śluz no i ogólnie przeważnie mam owu 15dc... Ale jak patrzę na swój wykres to jest jakaś kpina 😭 chyba nie miałam jeszcze tak brzydkiego wykresu z którego nic nie wynika... Dzisiejsza temp totalnie mi nie pasuje do niczego i chyba wychodzi na to że po biochemie który miałam w zeszłym cyklu coś się porypało w tym i ch.j wie kiedy będzie owu 😢Zobacz załącznik 1387447
a jest możliwe ze miałaś owu 4.04 ? Jest w ogóle owu tak wcześnie możliwa? Ja jestem w 9dc wczoraj bolał mnie jajnik a dzisiaj spadek temp wiec sama sje zastanawiam 🤔

a jest możliwe ze miałaś owu 4.04 ? Jest w ogóle owu tak wcześnie możliwa? Ja jestem w 9dc wczoraj bolał mnie jajnik a dzisiaj spadek temp wiec sama sje zastanawiam 🤔
4 kwietnia był u mnie 14dc więc wcale nie byłoby to szybko :) w trakcie miesiączki nie mierze temperatury więc to może być mylące z wykresu. No tak też bym zakładała gdyby ta temperatura poszybowała dalej w górę. A że dzisiaj jest lekki spadek to ten wykres przez to nie wygląda jakby ta owu była.... Zobaczę jutro ale nastawiam się na obsunięcie cyklu...

Mnie też od dwóch dni boli prawy jajnik i myślałam że oznacza to że owu była ale właśnie nie pokrywa mi się to z wykresem więc nie wiem czy ten ból ma jakieś odwzorowanie w rzeczywistości 🤷🏻‍♀️

Mnie też od dwóch dni boli prawy jajnik i myślałam że oznacza to że owu była ale właśnie nie pokrywa mi się to z wykresem więc nie wiem czy ten ból ma jakieś odwzorowanie w rzeczywistości 🤷🏻‍♀️
Ja w tym cyklu po biochemie w ogóle nie mam żadnych odczuć/objawów, nawet śluzu płodnego nie zauważyłam za bardzo :/

No to chyba jeszcze jest trochę czasu ? Mojej koleżance w dwóch ciążach beta dopiero wyszła tydzień po spodziewanym okresie bo miała przesunięta owu. Do tygodnia spóźnienia zawsze jest nadzieja 💜
Mysle ze w moim przypadku już jest przesadzone. Tak szczerze to już mam dosyć tych całych starań😞

o no i to jest to co mi też ostatnio spędza sen z powiek. Bo chociaż nie miałam monitoringu w tym cyklu i według kalendarza owu powinna być dopiero w niedzielę, to ja miałam wszystkie swoje owulacyjne objawy w 7 dniu cyklu. Śluz, ból jajnika, chcica no wszystko.

reklama
o no i to jest to co mi też ostatnio spędza sen z powiek. Bo chociaż nie miałam monitoringu w tym cyklu i według kalendarza owu powinna być dopiero w niedzielę, to ja miałam wszystkie swoje owulacyjne objawy w 7 dniu cyklu. Śluz, ból jajnika, chcica no wszystko.
Teoretycznie owu może się przesunąć w obie strony, jak w poprzednim cyklu były np dwa większe pęcherzyki i jeden pękł to nic nie stoi na przeszkodzie że owu będzie zaraz po lub w trakcie okresu 🤷🏻‍♀️ tylko taki cykl powinien być wtedy odpowiednio krótszy.

Do góry