reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
obiecuje ostatni raz 😅 pedze zaraz na betę. Trzymajcie kciuki o piękny przyrost 🥺❤️ A ja kończę ten spam. Trzymam kciuki, za każda z Was, której się jeszcze nie udało i za każda której się dopiero uda! Jesteście wszystkie wyjątkowe! Bez was tutaj, chyba chodziłaby po suficie i straciła wszystkie włosy 😅❤️ Dziekuje.
Zazdrooooo, dlstego fajnie jest czekać w miarę do dnia miesiączki . W Twoim przypadku 14 dpo to będą dopiero grube krechy :D gratulacje 💗

A ja dzisiaj przychodzę żeby się pożalić 😔🤬 mój organizm w tym cyklu postanowił ze mnie zakpić albo nie wiem o co chodzi... Myślałam że owu była dwa dni temu, wskazywałby na to też śluz no i ogólnie przeważnie mam owu 15dc... Ale jak patrzę na swój wykres to jest jakaś kpina 😭 chyba nie miałam jeszcze tak brzydkiego wykresu z którego nic nie wynika... Dzisiejsza temp totalnie mi nie pasuje do niczego i chyba wychodzi na to że po biochemie który miałam w zeszłym cyklu coś się porypało w tym i ch.j wie kiedy będzie owu 😢
IMG_20220407_083251.jpg

A ja dzisiaj przychodzę żeby się pożalić 😔🤬 mój organizm w tym cyklu postanowił ze mnie zakpić albo nie wiem o co chodzi... Myślałam że owu była dwa dni temu, wskazywałby na to też śluz no i ogólnie przeważnie mam owu 15dc... Ale jak patrzę na swój wykres to jest jakaś kpina 😭 chyba nie miałam jeszcze tak brzydkiego wykresu z którego nic nie wynika... Dzisiejsza temp totalnie mi nie pasuje do niczego i chyba wychodzi na to że po biochemie który miałam w zeszłym cyklu coś się porypało w tym i ch.j wie kiedy będzie owu 😢Zobacz załącznik 1387447
już kilka razy opisywałam sytuację, gdzie po biochemie organizm chciał mnie oszukać i miałam śluz płodny, pozytywny test owu, ale tylko po temperaturze widziałam, że nie było owulacji. Kilka dni później miałam drugie podejście, znowu śluz płodny i temperatura ją potwierdziła dopiero w 20 dc (12 dc miałam pik na poziomie 2.04 na premom). O tyle samo też przesunął mi się okres

już kilka razy opisywałam sytuację, gdzie po biochemie organizm chciał mnie oszukać i miałam śluz płodny, pozytywny test owu, ale tylko po temperaturze widziałam, że nie było owulacji. Kilka dni później miałam drugie podejście, znowu śluz płodny i temperatura ją potwierdziła dopiero w 20 dc (12 dc miałam pik na poziomie 2.04 na premom). O tyle samo też przesunął mi się okres
Tak wiem, miałam podobnie w styczniu po pierwszym biochemie... Tylko że wtedy beta doszła do prawie 100 a teraz tylko 7 a i tak takie cyrki 🤬

Zazdrooooo, dlstego fajnie jest czekać w miarę do dnia miesiączki . W Twoim przypadku 14 dpo to będą dopiero grube krechy :D gratulacje 💗
warto, ale jak ktoś jest takim niecierpliwcem jak ja to oszalalby szybciej niż wytrzymał do tego dnia haha. Czekam na betę i czekam czekam czekam 🥺

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry