reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Nie uciekam na stałe, pewnie raz na jakiś czas wpadnę zobaczyć co u Was. Muszę po prostu przyznać się szczerze, ze jak Was kocham i cieszę się z każdych kresek, to tak samo mnie kłuje w sercu - dlaczego nie ja. A to nie jest zdrowe.
Trzymam kciuki żeby w końcu Ci się udało, w najmniej oczekiwanym momencie 😘 zasługujesz na to ❤️

Jestem umówiona na koniec kwietnia do nowego lekarza bo niestety moja poprzednia gin zlekceważyła to co się dzieje, mówiąc żeby starać się dalej. Zobaczę co nowy gin powie + sama zaczęłam diagnostykę szukając przyczyny, więc pójdę od razu z jakimiś wynikami badań.
Sprawdź tarczyce, ja mam odchylenie do 3,5 a już mam problemy niesamowite z zajściem i zbijam od tamtego miesiąca większa dawka leku. Endo potwierdziła, że dopiero przy tsh 1,5 są większe szanse

Nie uciekam na stałe, pewnie raz na jakiś czas wpadnę zobaczyć co u Was. Muszę po prostu przyznać się szczerze, ze jak Was kocham i cieszę się z każdych kresek, to tak samo mnie kłuje w sercu - dlaczego nie ja. A to nie jest zdrowe.
mam ostatnio podobna rozkmine...tak samo lecącą beta u jednej z Was jest w mojej głowie przez jakiś czas ;/ I tez myślę urlopie od forum :( chociaż nie wiem jak to zrobie.

reklama
Do góry