Jula19
Fanka BB :)
jak tam dzisiaj u Ciebie ?Ja! Status - to skomplikowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tam dzisiaj u Ciebie ?Ja! Status - to skomplikowane
No pięknie i prog też się ładnie rozkręciłChyba mogę się cieszyć…
2 dni temu beta była 7.81, a prog 10.11
Trzymaj się kochana. Rozumiem Cię doskonaleDziewczyny, przekazuję pałeczkę prowadzenia wątków miesięcznych @Moonstone . Lista jest w jej poście na pierwszej stronie.
Wybaczcie, ciocia Ladycaro potrzebuje przerwy i dystansu.
Będę zaglądać i trzymać kciuki za wszystkie!
Powodzenia!
Trzymaj się kochana i wracaj szybkoDziewczyny, przekazuję pałeczkę prowadzenia wątków miesięcznych @Moonstone . Lista jest w jej poście na pierwszej stronie.
Powodzenia!
odpocznij! Ale wroc do nasDziewczyny, przekazuję pałeczkę prowadzenia wątków miesięcznych @Moonstone . Lista jest w jej poście na pierwszej stronie.
Powodzenia!
ja tez miałam miesiąc temu 3,2 tsh, aktualnie zbiłam do 2,4 ale po kontorli lek. zwiększyła mi dawkę euthryoxu z 25 do 37,5 - liczę na to ze to jedyny powód dlaczego jescze przez te 4 miesiące się nie udało i teraz będzie już z gorkiSprawdź tarczyce, ja mam odchylenie do 3,5 a już mam problemy niesamowite z zajściem i zbijam od tamtego miesiąca większa dawka leku. Endo potwierdziła, że dopiero przy tsh 1,5 są większe szanse
Ja biorę już Euthyrox 137 a pamiętam jak zaczynałam od 25, to były czasyja tez miałam miesiąc temu 3,2 tsh, aktualnie zbiłam do 2,4 ale po kontorli lek. zwiększyła mi dawkę euthryoxu z 25 do 37,5 - liczę na to ze to jedyny powód dlaczego jescze przez te 4 miesiące się nie udało i teraz będzie już z gorki
No to ja już grubiej bo już biorę 88 i jak nie spadnie do 2,5 to w weekendy 100. Ale! W 1 ciąży zaszłam / urodziłam z tarczyca 5,8 bo nie wiedziałam ze jestem chora także endokrynolog mówił, że miałam szczęścia bardzo dużo, że nie poroniłamja tez miałam miesiąc temu 3,2 tsh, aktualnie zbiłam do 2,4 ale po kontorli lek. zwiększyła mi dawkę euthryoxu z 25 do 37,5 - liczę na to ze to jedyny powód dlaczego jescze przez te 4 miesiące się nie udało i teraz będzie już z gorki