reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

U mnie przy 10 tez cyrki… cykle z 28/29 odskoczyły do trzydziestu paru
Ech zaczyna mnie to już męczyć 😩 moje dotychczas ładne i regularne 28 dniowe cykle od momentu rozpoczęcia starań w listopadzie i biochemow wydłużyły się i popsuły na wykresach :( ten na pewno też nie będzie trwał 28 dni :(
IMG_20220407_094858.jpg

reklama
Ech zaczyna mnie to już męczyć 😩 moje dotychczas ładne i regularne 28 dniowe cykle od momentu rozpoczęcia starań w listopadzie i biochemow wydłużyły się i popsuły na wykresach :( ten na pewno też nie będzie trwał 28 dni :(Zobacz załącznik 1387459
mi po stracie w listopadzie, bardzo pomógł inofem. Cykle miałam nawet 40 dni i co miesiąc inna długość, jak u ciebie.. teraz znowu wzorowo 30/31 max. No i cykl owulacyjny łaskawie się do mnie odezwał.

mi po stracie w listopadzie, bardzo pomógł inofem. Cykle miałam nawet 40 dni i co miesiąc inna długość, jak u ciebie.. teraz znowu wzorowo 30/31 max. No i cykl owulacyjny łaskawie się do mnie odezwał.
Ja od ponad roku piję Miovelie gdzie są mio-inozytole, a te cykle posypały mi się tylko i wyłącznie przez nawracające biochemy.... Grudzień biochem więc styczeń organizm nie ogarniał że ma być owu, w lutym biochem ale krótki więc za dużo nie namieszał, marzec znowu biochem i teraz cykl po znowu zamieszanie :/

Ja od ponad roku piję Miovelie gdzie są mio-inozytole, a te cykle posypały mi się tylko i wyłącznie przez nawracające biochemy.... Grudzień biochem więc styczeń organizm nie ogarniał że ma być owu, w lutym biochem ale krótki więc za dużo nie namieszał, marzec znowu biochem i teraz cykl po znowu zamieszanie :/
kurcze .. a rozmawiałaś o tym ze swoim lekarzem?

kurcze .. a rozmawiałaś o tym ze swoim lekarzem?
Jestem umówiona na koniec kwietnia do nowego lekarza bo niestety moja poprzednia gin zlekceważyła to co się dzieje, mówiąc żeby starać się dalej. Zobaczę co nowy gin powie + sama zaczęłam diagnostykę szukając przyczyny, więc pójdę od razu z jakimiś wynikami badań.

Jestem umówiona na koniec kwietnia do nowego lekarza bo niestety moja poprzednia gin zlekceważyła to co się dzieje, mówiąc żeby starać się dalej. Zobaczę co nowy gin powie + sama zaczęłam diagnostykę szukając przyczyny, więc pójdę od razu z jakimiś wynikami badań.
dobrze zrobilas. Tez bym zmieniła.. jak można zlekceważyć wogole 😣 trzymam kciuki, żeby się poukładało wszystko.

reklama
Do góry