reklama
Puchatymis
Fanka BB :)
Zazdrooooo, dlstego fajnie jest czekać w miarę do dnia miesiączki . W Twoim przypadku 14 dpo to będą dopiero grube krechy gratulacjeobiecuje ostatni raz pedze zaraz na betę. Trzymajcie kciuki o piękny przyrost A ja kończę ten spam. Trzymam kciuki, za każda z Was, której się jeszcze nie udało i za każda której się dopiero uda! Jesteście wszystkie wyjątkowe! Bez was tutaj, chyba chodziłaby po suficie i straciła wszystkie włosy Dziekuje.
Puchatymis
A jaki masz dzień cyklu? Sorry, że mogę nie ogarniać ale ciężko nadrabiać wcześniejsze wpisyHej dziewczyny, zrobiłam Clear Blue test dziś rano i niestety negatywny:/ także niepotrzebnie zrobiłam sobie wczoraj nadzieje
Allanna
Zaciekawiona BB
24 dzień cyklu.A jaki masz dzień cyklu? Sorry, że mogę nie ogarniać ale ciężko nadrabiać wcześniejsze wpisy
Puchatymis
No to chyba jeszcze jest trochę czasu ? Mojej koleżance w dwóch ciążach beta dopiero wyszła tydzień po spodziewanym okresie bo miała przesunięta owu. Do tygodnia spóźnienia zawsze jest nadzieja24 dzień cyklu.
Kamilad
A ja dzisiaj przychodzę żeby się pożalić mój organizm w tym cyklu postanowił ze mnie zakpić albo nie wiem o co chodzi... Myślałam że owu była dwa dni temu, wskazywałby na to też śluz no i ogólnie przeważnie mam owu 15dc... Ale jak patrzę na swój wykres to jest jakaś kpina chyba nie miałam jeszcze tak brzydkiego wykresu z którego nic nie wynika... Dzisiejsza temp totalnie mi nie pasuje do niczego i chyba wychodzi na to że po biochemie który miałam w zeszłym cyklu coś się porypało w tym i ch.j wie kiedy będzie owu
pluto_nova
Moderator
już kilka razy opisywałam sytuację, gdzie po biochemie organizm chciał mnie oszukać i miałam śluz płodny, pozytywny test owu, ale tylko po temperaturze widziałam, że nie było owulacji. Kilka dni później miałam drugie podejście, znowu śluz płodny i temperatura ją potwierdziła dopiero w 20 dc (12 dc miałam pik na poziomie 2.04 na premom). O tyle samo też przesunął mi się okresA ja dzisiaj przychodzę żeby się pożalić mój organizm w tym cyklu postanowił ze mnie zakpić albo nie wiem o co chodzi... Myślałam że owu była dwa dni temu, wskazywałby na to też śluz no i ogólnie przeważnie mam owu 15dc... Ale jak patrzę na swój wykres to jest jakaś kpina chyba nie miałam jeszcze tak brzydkiego wykresu z którego nic nie wynika... Dzisiejsza temp totalnie mi nie pasuje do niczego i chyba wychodzi na to że po biochemie który miałam w zeszłym cyklu coś się porypało w tym i ch.j wie kiedy będzie owu Zobacz załącznik 1387447
Kamilad
Tak wiem, miałam podobnie w styczniu po pierwszym biochemie... Tylko że wtedy beta doszła do prawie 100 a teraz tylko 7 a i tak takie cyrkijuż kilka razy opisywałam sytuację, gdzie po biochemie organizm chciał mnie oszukać i miałam śluz płodny, pozytywny test owu, ale tylko po temperaturze widziałam, że nie było owulacji. Kilka dni później miałam drugie podejście, znowu śluz płodny i temperatura ją potwierdziła dopiero w 20 dc (12 dc miałam pik na poziomie 2.04 na premom). O tyle samo też przesunął mi się okres
MartaMarkry
warto, ale jak ktoś jest takim niecierpliwcem jak ja to oszalalby szybciej niż wytrzymał do tego dnia haha. Czekam na betę i czekam czekam czekamZazdrooooo, dlstego fajnie jest czekać w miarę do dnia miesiączki . W Twoim przypadku 14 dpo to będą dopiero grube krechy gratulacje
Ostatnia edycja:
reklama
Moonstone
Moderator
U mnie przy 10 tez cyrki… cykle z 28/29 odskoczyły do trzydziestu paruTak wiem, miałam podobnie w styczniu po pierwszym biochemie... Tylko że wtedy beta doszła do prawie 100 a teraz tylko 7 a i tak takie cyrki
Podziel się: