Jedziemy na tym samym wózkuJa idę dziś działać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedziemy na tym samym wózkuJa idę dziś działać![]()
A Ty który masz teraz cykl? Jak długo się staracie ?![]()
No my identycznie, staramy się co drugi dzieńJedziemy na tym samym wózkuMy działamy co drugi dzień w tym cyklu, ale dzisiaj chłop tak się napalił że jestem blisko owulacji, że już ostrzy zęby i kombinuje żeby jednak codziennie
![]()
ja w tym cyklu miałam dwa dorodne pecherzyki na dwóch jajnikach i też doktor zapytał czy w razie czego jestesmy gotowi na dwójke, oczywiscie w zartach bo to nigdy nie wiadomo jak bedzie, ale w rodzinie sa blizniaki, ale pokretna droga do nich wiec chyba nie mam sie co martwić ;pTo ja w tym cyklu robiłam te testy drugi raz w życiu ale wg mnie ciagle są takie same, ale miałam bóle jajnika, skurcze No i wczoraj brązowy śluz jednorazowoi nie wiem czy to już w koncu owulacyjne czy po prostu jakieś dziwactwa
ja to wgl ostatnio się dowiedziałam ze najbliższa kuzynka ma bliźniaki i sobie wyobrażałam CO BY BYŁO GDYBY
![]()
No jak na monitoringu tak wyszło to noooooo Wszystko się może zdarzyćja w tym cyklu miałam dwa dorodne pecherzyki na dwóch jajnikach i też doktor zapytał czy w razie czego jestesmy gotowi na dwójke, oczywiscie w zartach bo to nigdy nie wiadomo jak bedzie, ale w rodzinie sa blizniaki, ale pokretna droga do nich wiec chyba nie mam sie co martwić ;p
zazdroszczę pięknych pęcherzyków.ja w tym cyklu miałam dwa dorodne pecherzyki na dwóch jajnikach i też doktor zapytał czy w razie czego jestesmy gotowi na dwójke, oczywiscie w zartach bo to nigdy nie wiadomo jak bedzie, ale w rodzinie sa blizniaki, ale pokretna droga do nich wiec chyba nie mam sie co martwić ;p
Powodzonkaobiecuje ostatni razpedze zaraz na betę. Trzymajcie kciuki o piękny przyrost
A ja kończę ten spam. Trzymam kciuki, za każda z Was, której się jeszcze nie udało i za każda której się dopiero uda! Jesteście wszystkie wyjątkowe! Bez was tutaj, chyba chodziłaby po suficie i straciła wszystkie włosy
Dziekuje.
trzymamyzazdroszczę pięknych pęcherzyków.
Trzymam kciuki za Ciebie no i Was wszystkie.
A Wy trzymajcie za mnie Ok?
Ja już chyba po owulacji w tym cyklu :-/ teraz pozostaje czekanie… to chyba jest najgorsze.
Marzy mi się ciąża na świętataki prezent na zajączka.
No takie kreski na pinku, że nie ma żadnych wątpliwościobiecuje ostatni razpedze zaraz na betę. Trzymajcie kciuki o piękny przyrost
A ja kończę ten spam. Trzymam kciuki, za każda z Was, której się jeszcze nie udało i za każda której się dopiero uda! Jesteście wszystkie wyjątkowe! Bez was tutaj, chyba chodziłaby po suficie i straciła wszystkie włosy
Dziekuje.