reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
A Ty który masz teraz cykl? Jak długo się staracie ? :)

Nie mam cyklu 😭
Staraliśmy się od lipca, udało się w listopadzie jak właśnie zaczęłam konkretnie ogarniać wykres temperatury. No ale pozamaciczna. I teraz trzeba czekać do lipca 😭

Liczę na to że testowanie sierpniowe będzie dla mnie szczęśliwe bo biorę anty. A wierze, ze to one pomogły mi zajść w poprzednie donoszone ciąże. Bo u mnie najwiekszy problem to 2-3 cykle w roku 😭

Jedziemy na tym samym wózku 😘😜 My działamy co drugi dzień w tym cyklu, ale dzisiaj chłop tak się napalił że jestem blisko owulacji, że już ostrzy zęby i kombinuje żeby jednak codziennie 🤪
No my identycznie, staramy się co drugi dzień 😀 Ale dziś już czułam, po objawach że chyba owulacja więc zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy 😀
Więc powodzenia ❤️

To ja w tym cyklu robiłam te testy drugi raz w życiu ale wg mnie ciagle są takie same, ale miałam bóle jajnika, skurcze No i wczoraj brązowy śluz jednorazowo 🙊 i nie wiem czy to już w koncu owulacyjne czy po prostu jakieś dziwactwa 😅 ja to wgl ostatnio się dowiedziałam ze najbliższa kuzynka ma bliźniaki i sobie wyobrażałam CO BY BYŁO GDYBY 😂
ja w tym cyklu miałam dwa dorodne pecherzyki na dwóch jajnikach i też doktor zapytał czy w razie czego jestesmy gotowi na dwójke, oczywiscie w zartach bo to nigdy nie wiadomo jak bedzie, ale w rodzinie sa blizniaki, ale pokretna droga do nich wiec chyba nie mam sie co martwić ;p

ja w tym cyklu miałam dwa dorodne pecherzyki na dwóch jajnikach i też doktor zapytał czy w razie czego jestesmy gotowi na dwójke, oczywiscie w zartach bo to nigdy nie wiadomo jak bedzie, ale w rodzinie sa blizniaki, ale pokretna droga do nich wiec chyba nie mam sie co martwić ;p
No jak na monitoringu tak wyszło to noooooo Wszystko się może zdarzyć 🤭😍

zazdroszczę pięknych pęcherzyków.
Trzymam kciuki za Ciebie no i Was wszystkie.
A Wy trzymajcie za mnie Ok?
Ja już chyba po owulacji w tym cyklu :-/ teraz pozostaje czekanie… to chyba jest najgorsze.
Marzy mi się ciąża na święta 🙈 taki prezent na zajączka.

obiecuje ostatni raz 😅 pedze zaraz na betę. Trzymajcie kciuki o piękny przyrost 🥺❤️ A ja kończę ten spam. Trzymam kciuki, za każda z Was, której się jeszcze nie udało i za każda której się dopiero uda! Jesteście wszystkie wyjątkowe! Bez was tutaj, chyba chodziłaby po suficie i straciła wszystkie włosy 😅❤️ Dziekuje.

Załączniki

• B8BE69EF-83D0-4491-9F65-1CE7553092FB.jpeg
    B8BE69EF-83D0-4491-9F65-1CE7553092FB.jpeg
    836,4 KB · Wyświetleń: 154
  • 2B417C61-80E8-4B34-BF7C-E5C6E257FF22.jpeg
    2B417C61-80E8-4B34-BF7C-E5C6E257FF22.jpeg
    772,1 KB · Wyświetleń: 147
obiecuje ostatni raz 😅 pedze zaraz na betę. Trzymajcie kciuki o piękny przyrost 🥺❤️ A ja kończę ten spam. Trzymam kciuki, za każda z Was, której się jeszcze nie udało i za każda której się dopiero uda! Jesteście wszystkie wyjątkowe! Bez was tutaj, chyba chodziłaby po suficie i straciła wszystkie włosy 😅❤️ Dziekuje.
Powodzonka 😘

reklama
No takie kreski na pinku, że nie ma żadnych wątpliwości ;)

Do góry