reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Achhh a mnie znowu pobolewa/ćmi tak brzuch jak na okres, pojawia się i znika. Nie kumam czemu.. bo tak nie miewam, a do okresu 9 dni. Nie przyjdz, nie przyjdz, nie przyjdz.🤞🏻

Ostatnia edycja:
Miałam tak na początku pandemii jak jechałam do pracy 🤣🤣 tylko ze wtedy nie ze starsza Panią a z ludźmi w moim wieku o zgrozo 😳🤣
Dlatego ja do tego cyrku podeszłam z wielka rezerwa. No ale to może dzięki tej rezerwie nie rozumiałam jak ktoś może wierzyć w działanie kawałka materiału na buzi i ze go to uchroni przed zachorowaniem. Na początku pandemii mówiono, ze wirus wchodzi tez przez oczy. Idąc tym tropem myślenia każdy musiałby nosić soczewki ochronne.. no ale, to tylko kwestia podejścia. Każdy wierzy w co chce, ja akurat mam takie studia ze wszystkie brudy rzadu wychodzą trochę na wierzch i dziele na 5 to co jest mówione w TV.

Achhh a mnie znowu pobolewa/ćmi tak brzuch jak na okres, pojawia się i znika. Nie kumam czemu.. bo tak nie miewam, a do okresu 9 dni. Nie przyjdz, nie przyjdz, nie przyjdz.🤞🏻
Czuje, ze do Ciebie nie przyjdzie ✊ naprawdę mam mega przeczucie jeśli chodzi o Ciebie - nie pytaj czemu nie wiem 🤷‍♀️ Oczywiście nikogo nie omijam kochane i za wszystkie mocno trzymam kciuki ! Najmocniej jak umiem ! ❤️

Czuje, ze do Ciebie nie przyjdzie ✊ naprawdę mam mega przeczucie jeśli chodzi o Ciebie - nie pytaj czemu nie wiem 🤷‍♀️ Oczywiście nikogo nie omijam kochane i za wszystkie mocno trzymam kciuki ! Najmocniej jak umiem ! ❤️
mam nadzieje, ze kochana obie będziemy miały najpiękniejsze Boże narodzenie! ❤️ ale dziekuje, ze trzymasz kciuki i za te słowa! Ja tez trzymam! W sumie dzieła nas dwa dni 😂

reklama
Do góry