reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
mój poród trwał 22 godziny 😂 to jest dość moich cierpień na 100 lat. Rozumiem, organizm ze wyluzował i daje mi żyć hahahah
No a Tobie życzę, byś tez mogła doświadczyć tej ulgi po ❤️
😱😱 limit bólu wyczerpany 😅
Dziękuję 🧡 swoją drogą nie wiem jak przeżyje poród, u kazdego lekarza przy zabiegach, zastrzykach itp to słysze bo tak przezywam 😅

😱😱 limit bólu wyczerpany 😅
Dziękuję 🧡 swoją drogą nie wiem jak przeżyje poród, u kazdego lekarza przy zabiegach, zastrzykach itp to słysze bo tak przezywam 😅
przeżyjesz. Ja w gruncie rzeczy uważam, ze to była niezła przygoda hahaha, wiadomo wtedy tak nie myślałam, bo co skurcz krzyczałam na położna ile jeszcze skurczy do końca i to było moje żądanie by to wiedzieć 😂 powiedziałam nawet, ze nie będę już przec jak mi nie powie ile do końca 😂😂😂😂😂😂 … trzymam kciukasy za wszystkie kwietniowe staraczki!

Skad jesteście wogole? :) może jak się uda trafimy na jeden oddział i będziemy się jeszcze śmiać z tych wypocin tu 😅

przeżyjesz. Ja w gruncie rzeczy uważam, ze to była niezła przygoda hahaha, wiadomo wtedy tak nie myślałam, bo co skurcz krzyczałam na położna ile jeszcze skurczy do końca i to było moje żądanie by to wiedzieć 😂 powiedziałam nawet, ze nie będę już przec jak mi nie powie ile do końca 😂😂😂😂😂😂 … trzymam kciukasy za wszystkie kwietniowe staraczki!

Skad jesteście wogole? :) może jak się uda trafimy na jeden oddział i będziemy się jeszcze śmiać z tych wypocin tu 😅
Ja Śląsk 😁

Ja w UK mieszkam :)

reklama
Do góry