reklama
Możesz mi polecić jakiś sprawdzony Inozytol?My czasem jak ostro pojedziemy z seksem to tak gadamy, ze jak z takiej wulgarnej rzeczy jak to beirze się takie niewinne bobo xD
A z supli biorę (chociaż już teraz to mi się nie chce xD)
euthyrox
witamina d 4000
metylowany kwas foliowy
Inozytol
Puchatymis
Fanka BB :)
Z
zaz208622
Gość
ja szukałam ostatnio dla siebie dosyć długo bo bardzo mało jest sensownych produktów i zdecydowałam się na ten:Możesz mi polecić jakiś sprawdzony Inozytol?
Tylko żeby była odpowiednią dawka trzeba brać 3x dziennie
Bibi89
Możesz mi polecić jakiś sprawdzony Inozytol?
Jula19
ja zamówiłam właśnie tego teraz, zobaczymy co to będzie.
Matylda.<3
a do czego służy ten izytol? Każdy może go brać?ja zamówiłam właśnie tego teraz, zobaczymy co to będzie.
Bibi89
Ja jak będę w PL to chyba sobie zamowie ich suple na spróbowanie. Chociaż ja tutaj mam fajny inozytol z dobrym składem wiec nie wiem czy jest sens kombinowaćja zamówiłam właśnie tego teraz, zobaczymy co to będzie.
Inozytol poprawia jakość jajeczek i owulacji. Dodatkowo jest rekomendowany przy PCOS czy IOa do czego służy ten izytol? Każdy może go brać?
reklama
Puchatymis
Nic No na początku było mi smutno ale oczywiście wpadłam na kolejna genialna teorie… no bo silny ból jajnika był 18 dc i 20 dc delikatne plamienie co może wskazywać na owu. W tym czasie działaliśmy wiec zostaje mi czekać tydzień i to vedzie 30/31 dc i JUŻ WSZYSTKO musi być jasne. Ja ogólnie nie żałuje że się pośpieszyłam z beta bo w jakiś sposób wykluczyłam pierwsza wersje ze owu była 13 dc xdd już nagadalam się. Dziękuje za uwagę haha
Podziel się: