reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ech czemu mnie to nie dziwi? Fuck it…24 dc

Załączniki

• F2B3D97C-9000-4413-9089-717BB8200491.png
    F2B3D97C-9000-4413-9089-717BB8200491.png
    52,9 KB · Wyświetleń: 121
ja zamówiłam właśnie tego teraz, zobaczymy co to będzie.
Ja jak będę w PL to chyba sobie zamowie ich suple na spróbowanie. Chociaż ja tutaj mam fajny inozytol z dobrym składem wiec nie wiem czy jest sens kombinować
a do czego służy ten izytol? Każdy może go brać?
Inozytol poprawia jakość jajeczek i owulacji. Dodatkowo jest rekomendowany przy PCOS czy IO

Ja biorę pregne start, od przyszlego cyklu chyba zamienie na mama dha+, magnez i od kilku dni wiesiołka. Zamowilam miovelie, ale pewnie przepłaciłam bo widze ze zamawiacie po prostu osobno inozytol🙉

reklama
Nic No na początku było mi smutno ale oczywiście wpadłam na kolejna genialna teorie… no bo silny ból jajnika był 18 dc i 20 dc delikatne plamienie co może wskazywać na owu. W tym czasie działaliśmy wiec zostaje mi czekać tydzień i to vedzie 30/31 dc i JUŻ WSZYSTKO musi być jasne. Ja ogólnie nie żałuje że się pośpieszyłam z beta bo w jakiś sposób wykluczyłam pierwsza wersje ze owu była 13 dc xdd już nagadalam się. Dziękuje za uwagę haha

Do góry