reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Nic No na początku było mi smutno ale oczywiście wpadłam na kolejna genialna teorie… no bo silny ból jajnika był 18 dc i 20 dc delikatne plamienie co może wskazywać na owu. W tym czasie działaliśmy wiec zostaje mi czekać tydzień i to vedzie 30/31 dc i JUŻ WSZYSTKO musi być jasne. Ja ogólnie nie żałuje że się pośpieszyłam z beta bo w jakiś sposób wykluczyłam pierwsza wersje ze owu była 13 dc xdd już nagadalam się. Dziękuje za uwagę haha
Najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie 👍 i potwierdzić 2 wersję z owulacją.

Mnie bolą piersi i czuje pobolewanie delikatne na wysokosci blizny po cc.
20dz.c i 11 dni do okresu, czy to moze zaczynać się Pms?
Zaczynamy ocieplać poddasze, wszystkie graty wylądowały na dolnym piętrze i mąż demontował wełnę szklaną. Dzisiaj zajelam sie ogarnianiem tego bałaganu i sortowaniem, co zostawić, co wyrzucic i tak sie zmęczyłam, ze o 16.30 poszlam leżeć i tak jakoś sen mnie zmorzył do 18.30.... na szczęście jestem o kolejny dzień do przodu.

Mój gin mi polecił Ovarin, ma fajny skład. Biorę dwie tabsy raz dziennie cały cykl. Ma inozytolu, wit D, wit B2 i B12. Oprócz tego olej z wiesiolka do owulacji :-)
mnie tez to polecal, ale powiedzialam mu ze znalazłam sam inozytol i rozpisał mi dawkowanie b12 osobno w formie metylowanej.

reklama
Do góry