reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Rozbawić Was?

Eh Ci nasi mężczyźni 🤪
Mój jak ostatnio się przytulaliśmy był tak zmęczony, ze na końcu powiedział „to cud, że to się udało”… a po chwil dodał „to dziecko jak z tego wyjdzie to odrazu urodzi się zmęczone” 😂

Staramy się żartować z tego wszystkiego.
Już planuje maj..
w maju owulacja będzie w okolicy 5 maja wiec od 2 do 10 musimy działać intensywnie ;-)

💊💊💊
A mam jeszcze pytanie.. jakie witaminy stosujecie?

Ten wiesiołek od 1dc do owulacji?

Ja biorę:
Jodit200, eutyrox (chora tarczyca)
Witaminę D 4000
Sorbifer (żelazo)
Folic

reklama
Mój jest po całkowitej resekcji tarczycy i mu ostatnio wysłałam info, że poziom hormonów u niego też ma wpływ na jego chłopaków. Teraz tak pilnuje aby brać hormony na czczo jak nigdy 🤣 Wcześniej zdarzało mu się zapomnieć i dopiero jak łyknął kawę to brał a teraz wstaje z łóżka i od razu do szafeczki leci 🤣

Rozbawić Was?

Eh Ci nasi mężczyźni 🤪
Mój jak ostatnio się przytulaliśmy był tak zmęczony, ze na końcu powiedział „to cud, że to się udało”… a po chwil dodał „to dziecko jak z tego wyjdzie to odrazu urodzi się zmęczone” 😂

Staramy się żartować z tego wszystkiego.
Już planuje maj..
w maju owulacja będzie w okolicy 5 maja wiec od 2 do 10 musimy działać intensywnie ;-)

💊💊💊
A mam jeszcze pytanie.. jakie witaminy stosujecie?

Ten wiesiołek od 1dc do owulacji?

Ja biorę:
Jodit200, eutyrox (chora tarczyca)
Witaminę D 4000
Sorbifer (żelazo)
Folic
My czasem jak ostro pojedziemy z seksem to tak gadamy, ze jak z takiej wulgarnej rzeczy jak to beirze się takie niewinne bobo xD

A z supli biorę (chociaż już teraz to mi się nie chce xD)
euthyrox
witamina d 4000
metylowany kwas foliowy
Inozytol

Znalazłam coś ciekawego… kiedy wychodzą testy ciazowe… O to okres.

Żebyście się mogły jeszcze łudzić razem ze mną 🤪

Załączniki

• IMG_9549.jpg
    IMG_9549.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 75
U nas podobna sytuacja, czasami mąż żartuje, ze go "zajezdzam" 😂😂😂 ale oczywiście chce tego dziecka rownie mocno ja ja. Czasami mówi "czuję się wykorzystywany i bardzo przedmiotowo" i śmieje się z tego, chociaż widzę czasami, że czuje presje, jest rozczarowany gdy nic z tego nie wychodzi, i twierdzi, ze to niemozliwe (jest sportowcem, ćwiczy) zeby jego plemniki nie ogarniały... gdy zaśnie wieczorem ze zmęczenia, to rano grzecznie idzie wyszorować ząbki i wraca do łóżka nadrobić zaległości zanim wyjdzie do pracy - sam z siebie ale dodaje z uśmiechem "nie patrzę na Ciebie, tylko robię potomka, bo mam mało czasu ", potem pisze mi, że znowu spóźnił się do pracy 😂😂😂 i tak pół roku już...

reklama
😑

Załączniki

• IMG-20220416-WA0007.jpeg
    IMG-20220416-WA0007.jpeg
    217,2 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG-20220416-WA0009.jpeg
    IMG-20220416-WA0009.jpeg
    184,8 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG-20220416-WA0003.jpeg
    IMG-20220416-WA0003.jpeg
    210,4 KB · Wyświetleń: 68