reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Ja jak będę w PL to chyba sobie zamowie ich suple na spróbowanie. Chociaż ja tutaj mam fajny inozytol z dobrym składem wiec nie wiem czy jest sens kombinować

Inozytol poprawia jakość jajeczek i owulacji. Dodatkowo jest rekomendowany przy PCOS czy IO
ja mam do wykończenia właśnie z prenacaps ten zestaw multi 1 plus dha.

reklama
Ja jak będę w PL to chyba sobie zamowie ich suple na spróbowanie. Chociaż ja tutaj mam fajny inozytol z dobrym składem wiec nie wiem czy jest sens kombinować

Inozytol poprawia jakość jajeczek i owulacji. Dodatkowo jest rekomendowany przy PCOS czy IO
jak masz dobry odpowiednik tam u siebie to chyba faktycznie nie musisz kombinować z tymi wysyłkami.

a do czego służy ten izytol? Każdy może go brać?
Myślę że nie zaszkodzi. Jest szczególnie zalecany przy IO ponieważ ma właściwości regulujące stężenie insuliny, a czesto razem z IO może wstępować PCOS i w tych przypadkach jest zalecany. Gdzies wyczytałam ze ma wpływ na regulacje stężenia prolaktyny. Ja odstawiłam właśnie bromocorn który bralam od listopada na zbicia prolaktyny. Zobaczymy jaki będzie wynik bez leku przy stosowaniu inozytolu

Załączniki

• 57f5e990-d276-43e9-bf58-01bfcf573271.jpg
    57f5e990-d276-43e9-bf58-01bfcf573271.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 83
U mnie okresu nadal brak. Dziś po stosunku znowu plamienie. Niech ten okres już przychodzi, wtedy się umawiam do gina, unormuje prolaktynę i może kolejny cykl będzie szczęśliwy. Córeczka zaczęła sama zasypiać więc ostatnio nasz związek przeżywa renesans😅 jak tak dalej pójdzie to żadnej owulacji nie przegapimy😆

U mnie okresu nadal brak. Dziś po stosunku znowu plamienie. Niech ten okres już przychodzi, wtedy się umawiam do gina, unormuje prolaktynę i może kolejny cykl będzie szczęśliwy. Córeczka zaczęła sama zasypiać więc ostatnio nasz związek przeżywa renesans😅 jak tak dalej pójdzie to żadnej owulacji nie przegapimy😆
zazdro 😉

reklama
Do góry