reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

U mnie 17 dc, więc jeszcze sporo czekania przede mną ale policzylam dni seksu i wyszły 4 🤔😶 chyba nie mam co się nastawiać, to jak wygrana w totka 😂zeby coś z tego się wykluło 🐣 zastanawiam się, czy zamiast testów nie zrobić odrazu bety i mieć jasność. To pierwszy cykl, gdy nie nakupilam testów i nie mam w domu ani jednego. Mam tylko testy owulacyjne chyba z 12, w razie co będą na maj. O ile się nie obrażę na życie.
13 był mój ostatni stosunek, kiedy beta będzie najbardziej wiarygodna?

reklama
U mnie 17 dc, więc jeszcze sporo czekania przede mną ale policzylam dni seksu i wyszły 4 🤔😶 chyba nie mam co się nastawiać, to jak wygrana w totka 😂zeby coś z tego się wykluło 🐣 zastanawiam się, czy zamiast testów nie zrobić odrazu bety i mieć jasność. To pierwszy cykl, gdy nie nakupilam testów i nie mam w domu ani jednego. Mam tylko testy owulacyjne chyba z 12, w razie co będą na maj. O ile się nie obrażę na życie.
13 był mój ostatni stosunek, kiedy beta będzie najbardziej wiarygodna?
U mnie 18 DC..więc podobnie ...

Ja sobie obiecuje, że zaczne po świętach 😅😅

Załączniki

• 087CB681-9E03-46E0-95B1-CACD517BA495.jpeg
    087CB681-9E03-46E0-95B1-CACD517BA495.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 45
No ten progesteron to okresowy nie jest wiec moze jeszcze piłka jest w grze ?
No prawda, przed okresem powinien spaść :)
No nie jest okresowy to fakt, ale szans na ciążę już nie ma bo nie działaliśmy po tej owu co myślałam że była a jej nie było ;) także spokojnie czekam na @ po mam wizytę u gina i hematologa i następny cykl jedziemy na pełnej 😂😃

Ja sobie obiecuje, że zaczne po świętach 😅😅
Ja dziś 19 DC i już siedzę jak na szpilkach i czekam żeby robić testy 😁😁 mam ich ponad 80 sztuk ( pinki, babyboom, vitam,bobotest i testeo) 🫣🫣🫣🤣 oczywiście dziś rano zrobiłam ale to już z uzależnienia 🤭 bo doskonale wiem że to zbyt wcześnie. Owulacja niby powinna być 12/ 13.04 z pasków ovu i aplikacji. Ale dziwi mnie trochę że tyle czasu utrzymuje mi się pozytywny peak i śluz płodny 😑🤔 i tak od 11.04. Wiem,że nie powinnam już wykonywać testów owulacyjnych po pierwszym pozytywnym ale z tym u mnie ciężko tak jak z ciążowymi po 4 dniach od owu 🤣 no nic .. pozostaje codziennie wykonywać test z porannego moczu i czekać na cud 😊 pozdrawiam Was wszystkie i życzę tych dwóch pięknych kresek w tym miesiącu lub jak najszybciej ❤️❤️❤️

Ja dziś 19 DC i już siedzę jak na szpilkach i czekam żeby robić testy 😁😁 mam ich ponad 80 sztuk ( pinki, babyboom, vitam,bobotest i testeo) 🫣🫣🫣🤣 oczywiście dziś rano zrobiłam ale to już z uzależnienia 🤭 bo doskonale wiem że to zbyt wcześnie. Owulacja niby powinna być 12/ 13.04 z pasków ovu i aplikacji. Ale dziwi mnie trochę że tyle czasu utrzymuje mi się pozytywny peak i śluz płodny 😑🤔 i tak od 11.04. Wiem,że nie powinnam już wykonywać testów owulacyjnych po pierwszym pozytywnym ale z tym u mnie ciężko tak jak z ciążowymi po 4 dniach od owu 🤣 no nic .. pozostaje codziennie wykonywać test z porannego moczu i czekać na cud 😊 pozdrawiam Was wszystkie i życzę tych dwóch pięknych kresek w tym miesiącu lub jak najszybciej ❤️❤️❤️
80 testów o matko 😂 co Ty zrobisz jak w końcu zaskoczysz? 😅

reklama
Jejku tak bardzo mi przykro. Czy wiesz co było przyczyną? Ja jestem po dwóch poronieniach w 8tyg. Też nie mogę się doczekać dwóch kresek. Dziś mimo 18 DC tak samo zrobiłam test..i codziennie będę
Tak Kochana, stwierdzono u mnie niewydolność ciesniowo-szyjkowa. Niestety zbyt późno trafiłam do szpitala, moja szyjka wynosiła już 1,5 cm i po 3 dniach leżenia rozpoczęła się akcja porodowa 😔😔 jednego dnia mi zabrakło do wykonania szwu okrężnego ratunkowego. Czekałam na wynik z posiewu. Wieczorem był wynik a o 14:50 urodziłam 😔

Do góry