reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Mi właśnie przyszła paczka z pinkami strumieniowymi… któraś tutaj dodała fote, że promka i stwierdziłam że kupię pare Sztuk 😱🤪 u mnie 21 dc i od wczoraj mega wzdęcia: ale powiem szczerze, jak wczoraj się cieszyłam, że może się udało tak dzisiaj obudziłam się z myślami, że pewnie znowu nic z tego. Od 12 miesięcy ile zmarnowałam testów to moje, ile cieni cienia, fałszywie pozytywne itd itd. Więc jak sobie to wszystko przypomniałam tak z mega dystansem dzisiaj do tego podchodzę ..

ja dziś tez testowałam (około 11dpo) testem strumieniowym Testeo, nie wiem jakie macie z nim doświadczenia ale u mnie drugi dzień biel vizira 🤷🏻‍♀️ mam ich jeszcze sporo wiec korzystam i robię, a pinka zostawiam na jutro. Mam dziwne przeczucie ze ten cykl
to tez nie to… a byłam taka szczęśliwa ze tak dobrze się przygotowałam na ten cykl (wiesiołek, codzienna temp, podstawowe badania) i ze na pewno będę wiedziała kiedy co i jak, ale jednak tego nie da się dokładnie prześwietlić, organizm rządzi się swoimi prawami. W razie co widzimy się w maju, ja otwierając swój 6 cykl starań 🙂

Mi właśnie przyszła paczka z pinkami strumieniowymi… któraś tutaj dodała fote, że promka i stwierdziłam że kupię pare Sztuk 😱🤪 u mnie 21 dc i od wczoraj mega wzdęcia: ale powiem szczerze, jak wczoraj się cieszyłam, że może się udało tak dzisiaj obudziłam się z myślami, że pewnie znowu nic z tego. Od 12 miesięcy ile zmarnowałam testów to moje, ile cieni cienia, fałszywie pozytywne itd itd. Więc jak sobie to wszystko przypomniałam tak z mega dystansem dzisiaj do tego podchodzę ..
powinna być zniżka przy zakupach hurtowych 😂
Ja wole nie liczyć ile wydałam na testy w tym miesiącu.

Chociaż jeszcze okresu brak to już się na niego nastawiłam.

Muszę owulacyjne i pinki zamówić. Maj to będzie mój miesiąc 🤣

Tak bo ogólnie pierwsze 2-3 tyg starań są pełne nadziei. Ale później jak dochodzi PMS to już robi sieke w mózgu aż w końcu przychodzi okres. No ja w tym cyklu mam same nie typowe dla mnie symptomy ale boje się, że nawet wczorajsze plamienie to było może owulacyjne, ale już nie cudowaliśmy. Już w tym cyklu te starania były tak płaskie byle w owu trafic, że nie chciałam męża dosłownie męczyć xD bo co to za przyjemność na taki seks bo owulacja. Ja już zamykam temat owulacji - pare dni i się wyjaśni czy był gol czy nie 🤪

Dziewczyny beta <2,3 prog trochę ponad 14, czyli wychodzi na to że rzeczywiście sporo mi się przesunęła owu, organizm ze mnie zażartował a pinka nie skomentuje... Z dwojga złego wolę w tą stronę niż mała betę😉 także mogę na spokojnie się na....pić w te święta 😃

Dziewczyny beta <2,3 prog trochę ponad 14, czyli wychodzi na to że rzeczywiście sporo mi się przesunęła owu, organizm ze mnie zażartował a pinka nie skomentuje... Z dwojga złego wolę w tą stronę niż mała betę😉 także mogę na spokojnie się na....pić w te święta 😃
No ten progesteron to okresowy nie jest wiec moze jeszcze piłka jest w grze ?

Szkoda ale dobrze że zrobiłaś przynajmniej masz spokojne święta . Czuje że spotkamy się na majowych...
Pinka nie skomentuje moja teoria o nim padła :(

reklama

Załączniki

• 3A4CDD33-A220-46D7-95E5-BBD6D2790CF8.png
    3A4CDD33-A220-46D7-95E5-BBD6D2790CF8.png
    116,8 KB · Wyświetleń: 64
Do góry