reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Mi właśnie przyszła paczka z pinkami strumieniowymi… któraś tutaj dodała fote, że promka i stwierdziłam że kupię pare Sztuk 😱🤪 u mnie 21 dc i od wczoraj mega wzdęcia: ale powiem szczerze, jak wczoraj się cieszyłam, że może się udało tak dzisiaj obudziłam się z myślami, że pewnie znowu nic z tego. Od 12 miesięcy ile zmarnowałam testów to moje, ile cieni cienia, fałszywie pozytywne itd itd. Więc jak sobie to wszystko przypomniałam tak z mega dystansem dzisiaj do tego podchodzę ..

ja dziś tez testowałam (około 11dpo) testem strumieniowym Testeo, nie wiem jakie macie z nim doświadczenia ale u mnie drugi dzień biel vizira 🤷🏻‍♀️ mam ich jeszcze sporo wiec korzystam i robię, a pinka zostawiam na jutro. Mam dziwne przeczucie ze ten cykl
to tez nie to… a byłam taka szczęśliwa ze tak dobrze się przygotowałam na ten cykl (wiesiołek, codzienna temp, podstawowe badania) i ze na pewno będę wiedziała kiedy co i jak, ale jednak tego nie da się dokładnie prześwietlić, organizm rządzi się swoimi prawami. W razie co widzimy się w maju, ja otwierając swój 6 cykl starań 🙂

Mi właśnie przyszła paczka z pinkami strumieniowymi… któraś tutaj dodała fote, że promka i stwierdziłam że kupię pare Sztuk 😱🤪 u mnie 21 dc i od wczoraj mega wzdęcia: ale powiem szczerze, jak wczoraj się cieszyłam, że może się udało tak dzisiaj obudziłam się z myślami, że pewnie znowu nic z tego. Od 12 miesięcy ile zmarnowałam testów to moje, ile cieni cienia, fałszywie pozytywne itd itd. Więc jak sobie to wszystko przypomniałam tak z mega dystansem dzisiaj do tego podchodzę ..
powinna być zniżka przy zakupach hurtowych 😂
Ja wole nie liczyć ile wydałam na testy w tym miesiącu.

Chociaż jeszcze okresu brak to już się na niego nastawiłam.

Muszę owulacyjne i pinki zamówić. Maj to będzie mój miesiąc 🤣

Tak bo ogólnie pierwsze 2-3 tyg starań są pełne nadziei. Ale później jak dochodzi PMS to już robi sieke w mózgu aż w końcu przychodzi okres. No ja w tym cyklu mam same nie typowe dla mnie symptomy ale boje się, że nawet wczorajsze plamienie to było może owulacyjne, ale już nie cudowaliśmy. Już w tym cyklu te starania były tak płaskie byle w owu trafic, że nie chciałam męża dosłownie męczyć xD bo co to za przyjemność na taki seks bo owulacja. Ja już zamykam temat owulacji - pare dni i się wyjaśni czy był gol czy nie 🤪

Dziewczyny beta <2,3 prog trochę ponad 14, czyli wychodzi na to że rzeczywiście sporo mi się przesunęła owu, organizm ze mnie zażartował a pinka nie skomentuje... Z dwojga złego wolę w tą stronę niż mała betę😉 także mogę na spokojnie się na....pić w te święta 😃

Dziewczyny beta <2,3 prog trochę ponad 14, czyli wychodzi na to że rzeczywiście sporo mi się przesunęła owu, organizm ze mnie zażartował a pinka nie skomentuje... Z dwojga złego wolę w tą stronę niż mała betę😉 także mogę na spokojnie się na....pić w te święta 😃
No ten progesteron to okresowy nie jest wiec moze jeszcze piłka jest w grze ?

Szkoda ale dobrze że zrobiłaś przynajmniej masz spokojne święta . Czuje że spotkamy się na majowych...
Pinka nie skomentuje moja teoria o nim padła :(

reklama

Załączniki

• 3A4CDD33-A220-46D7-95E5-BBD6D2790CF8.png
    3A4CDD33-A220-46D7-95E5-BBD6D2790CF8.png
    116,8 KB · Wyświetleń: 56
Do góry