mam to samoDziewczyny wg kalendarzyka okres za kilka dni a mnie już dłuższy czas pobolewa brzuch… tak jakby po dwóch stronach. Oba jajniki naraz.
Ja już chyba świra dostaje. Tak bardzo bym chciała tego dziecka… tak bardzo.. bardzo.
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No i nie wyszło w dzień owulacji. Wywiązała się glupia gadka miedzy nami i spina. Ja obrażona więc każde poszlo spać na swoją stronę łóżka, dzis mąż chciał nadrobic a ja dalej obrażona i unioslam się honorem i podziękowałam...i dupa
Plany planami a zycie swoje
Pasek owulacji jest czysty tylko 1 kreska a śluz gesty żółto mleczny, nic mnie nie boli, więc pocieszam się, że wczoraj i dziś i tak nic nie wniosłoby. Mąż stwierdził, ze szaleje, wyolbrzymiam powod sprzeczki i do tego sama ja sprowokowalam i ze mnie kocha i to tyle w temacie starań kwietniowych
Pasek owulacji jest czysty tylko 1 kreska a śluz gesty żółto mleczny, nic mnie nie boli, więc pocieszam się, że wczoraj i dziś i tak nic nie wniosłoby. Mąż stwierdził, ze szaleje, wyolbrzymiam powod sprzeczki i do tego sama ja sprowokowalam i ze mnie kocha i to tyle w temacie starań kwietniowych
Puchatymis
Grunt się pogodzić Skoro te dwa dni nie wskazywały płodnych to może jednak wcześniej coś pyklo? Ja silny ból jajnika miałam 13 dc i 18 dc( ale tu śluz już był gesty trochę mleczny) wiec obstawiam ze owu była wcześniej . Może u Was podobnie jestNo i nie wyszło w dzień owulacji. Wywiązała się glupia gadka miedzy nami i spina. Ja obrażona więc każde poszlo spać na swoją stronę łóżka, dzis mąż chciał nadrobic a ja dalej obrażona i unioslam się honorem i podziękowałam...i dupa
Puchatymis
Mi wyszedł w 26 dc taki test ledwo widoczny( 1 ciąża) a Ty masz 25 dc to może jeszcze wyjść bielWitam się dzisiaj razem z moim wykresem oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj testowałam, wyszła biel wizira (10dpo), także tak...Zobacz załącznik 1392288
Załączniki
Matylda.<3
jaki to program?Witam się dzisiaj razem z moim wykresem oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj testowałam, wyszła biel wizira (10dpo), także tak...Zobacz załącznik 1392288
Kamilad
Aplikacja Flojaki to program?
Kamilad
Ej dobra, jednak byłam zaspana i teraz widzę że jest cień... Jutro powtórzę test i jak coś będzie to polecę na betęMi wyszedł w 26 dc taki test ledwo widoczny( 1 ciąża) a Ty masz 25 dc to może jeszcze wyjść biel
Z
zaz208622
Gość
po czasie to chyba się nie liczyEj dobra, jednak byłam zaspana i teraz widzę że jest cień... Jutro powtórzę test i jak coś będzie to polecę na betę
reklama
królowa_kresek😉🙃
Najlepsze w tym, ze przed wyjściem juz dostałam przytulasa, zapewnienia milosci przez messenger z pracy za chwile znowu i juz jest zgoda z tym, że ja sie obrazę i odrazu unoszę się dumą i przechodzi mi rownie szybko.Grunt się pogodzić Skoro te dwa dni nie wskazywały płodnych to może jednak wcześniej coś pyklo? Ja silny ból jajnika miałam 13 dc i 18 dc( ale tu śluz już był gesty trochę mleczny) wiec obstawiam ze owu była wcześniej . Może u Was podobnie jest
Podziel się: