Z
zaz208622
Gość
wygląda na to, że coś się świeciDobra oceńcie same bo może to tylko moja wyobraźnia... Ale wszystkie biochemy mi się zaczynały od takiej właśnie kreski Zobacz załącznik 1392307
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wygląda na to, że coś się świeciDobra oceńcie same bo może to tylko moja wyobraźnia... Ale wszystkie biochemy mi się zaczynały od takiej właśnie kreski Zobacz załącznik 1392307
Właśnie i to mnie przeraża po tych 3 biochemach... Jeszcze wyszła mi trombofilia, ginekologa mam 29.04., hematologa dopiero na 5.05. więc kupa czasu bez jakichkolwiek leków biorę Acard 75, myślisz że jak wyjdzie pozytywna beta to zwiększyć dawkę na 150? Kurde jestem obsrana ze strachuwygląda na to, że coś się świeci
Ej dobra, jednak byłam zaspana i teraz widzę że jest cień... Jutro powtórzę test i jak coś będzie to polecę na betę
Tak, to jest zupełnie oczywiste. Ja palilam rekreacyjnie na imprezach, więc nie bylam jakimś nalogowym palaczem, zatem zachodząc w ciążę nie miałam nigdy rozkmin typu palic czy nie, oczywiste bylo, ze nie. Ale ze mna chodzila do tego samego lekarza taka babeczka, ze nawet juz z mega widoczną ciążą palila sobie przed samą wizytą u gina, pamietam jakie dla mnie to było nie do uwierzenia, jakbym kosmitke wychodzącą z ufo zobaczyłaWyobraź sobie, że wsadzają Cię do małego pojemnika pełnego dymu i żyjesz w tym 9 miesięcy - paląc fajki. Ja zawsze mówię - jeżeli nie wiesz co robić postaw się od tej drugiej strony ( nie atakuje nikogo po prostu tłumacze palenie w ciąży). Ale ogólnie ponoć do 6 tyg zarodek jest bezpieczny i nie oddziałują na niego czynniki zewnętrzne
ja dostałam acard 150 . Ale nie byłam nigdy zwolennikiem łyknia leków od tak sobie. Mnie zaatakowała alergia i boje się wziąć leki bo ja ulotce jest napisane, że skonsultować z lekarzem nawet w przypadku starań o ciążę .Właśnie i to mnie przeraża po tych 3 biochemach... Jeszcze wyszła mi trombofilia, ginekologa mam 29.04., hematologa dopiero na 5.05. więc kupa czasu bez jakichkolwiek leków biorę Acard 75, myślisz że jak wyjdzie pozytywna beta to zwiększyć dawkę na 150? Kurde jestem obsrana ze strachu
witaj w klubie ja już nie testuje, chyba że 20 jak nie dostanę z rana @.... Dla mnie przy każdym testowaniu jest rozczarowanie. Nie chce sobie dokładać rozczarowańtrzymam kciuki ja dzisiaj tez zrobiłam test 10dpo ale u mnie narazie biel biel
biel…
Tez mam alergię i nie biorę z tego samego powodu.ja dostałam acard 150 . Ale nie byłam nigdy zwolennikiem łyknia leków od tak sobie. Mnie zaatakowała alergia i boje się wziąć leki bo ja ulotce jest napisane, że skonsultować z lekarzem nawet w przypadku starań o ciążę .
masz może jakiś sposób jak sobie z tym radzić ?Tez mam alergię i nie biorę z tego samego powodu.
bez tabletek ?masz może jakiś sposób jak sobie z tym radzić ?