reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Najgorzej, że święta za pasem. Zakupy sie same nie zrobią, jedzenie nie przygotuje. Jeszcze zaplanowałam sobie sprzątanie szafy. Kurtki zimowe spakować, buty przesegregować, i padam na twarz przy ogarnianiu szafy po sezonie zimowym...😑😒
Ale plusem jest upływający czas 😁
Ja właśnie skończyłam szorowac łazienkę i myc wszystkie drzwi ale zaraz mam klientkę wiec trochę czas upłynie to fakt Ale potem przyjdzie wieczór i liczenie … 🤣 , a może gdy zrobię test 7dpo to coś wyjdzie ???” 😅

reklama
A ja dziś dziewczyny jestem kompletnym wrakiem. Byłam w pracy na nocce- miałam takiego nerwa jak nigdy, wszystko mnie irytowało i wyprowadzało z równowagi, później pod koniec pracy tak mnie zaczął boleć lewy jajnik (lub okolice, ciężko określić) aż mi do nogi promieniowało ale po pół h przeszło.... Wróciłam do domu, przespałam się, wstałam, miałam lekkie mdłości ale u mnie to normalne przy metforminie. No i miałam ochotę na śledzie- zjadłam trochę, już prawie kończyłam, zrobiło mi się słabo i zwróciłam... I teraz znowu chodzę zła i nienajedzona. 😂 chyba jakiś PMS mi się włączył 6 dni po owulacji. 😅

A ja dziś dziewczyny jestem kompletnym wrakiem. Byłam w pracy na nocce- miałam takiego nerwa jak nigdy, wszystko mnie irytowało i wyprowadzało z równowagi, później pod koniec pracy tak mnie zaczął boleć lewy jajnik (lub okolice, ciężko określić) aż mi do nogi promieniowało ale po pół h przeszło.... Wróciłam do domu, przespałam się, wstałam, miałam lekkie mdłości ale u mnie to normalne przy metforminie. No i miałam ochotę na śledzie- zjadłam trochę, już prawie kończyłam, zrobiło mi się słabo i zwróciłam... I teraz znowu chodzę zła i nienajedzona. 😂 chyba jakiś PMS mi się włączył 6 dni po owulacji. 😅
Ja dzisiaj 9 dni po owulacji, jestem dzisiaj jak tykająca bomba wszystko mnie irytuje mam ból egzystencjonalny😆 dodam ze to 10 dzień po ovi a testy wciąż pozytywne

Uwielbiam mojego męża, oczywiście zamachałam mu przed seksem paseczkiem z pozytywnym wynikiem owu wczoraj, żeby zachęcić go do działania. Na co on dziś wraca z pracy do domu i pyta od progu czy już jestem w ciąży. 😂😂😂 jakoś tak raźniej mieć świra za męża będąc sama swirem i chcąc wiedzieć czy jestem w ciąży jeszcze przed zapłodnieniem prawdo podobnie 😁😂🙈

Ostatnia edycja:
Uwielbiam mojego męża, oczywiście zamachałam mu przed seksem paseczkiem z pozytywnym wynikiem owu wczoraj, żeby zachęcić go do działania. Na co on dziś wraca z pracy do domu i pyta od progu czy już jestem w ciąży. 😂😂😂 jakoś tak raźniej mieć świra za męża będąc sama swirem i chcąc wiedzieć czy jestem w ciąży jeszcze przed zapłodnieniem prawdo podobnie 😁😂🙈
Mój podobnie 🤪 Co chwila pyta czy mały alien już tam się zainstalował. Przyłapałam go nawet że kładzie mi rękę na brzuchu 🤣 może myśli że to coś pomoże 🤣 ja nie wiem 🙄

reklama
Ja właśnie skończyłam szorowac łazienkę i myc wszystkie drzwi ale zaraz mam klientkę wiec trochę czas upłynie to fakt Ale potem przyjdzie wieczór i liczenie … 🤣 , a może gdy zrobię test 7dpo to coś wyjdzie ???” 😅
Mnie tak roznosiło że zrobiłam Spa mojej maltańskiej psi, co niekoniecznie jej się spodobało, generalnie nie przepada za strzyżeniem i kąpielami 🤣

Do góry