reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Najgorzej, że święta za pasem. Zakupy sie same nie zrobią, jedzenie nie przygotuje. Jeszcze zaplanowałam sobie sprzątanie szafy. Kurtki zimowe spakować, buty przesegregować, i padam na twarz przy ogarnianiu szafy po sezonie zimowym...😑😒
Ale plusem jest upływający czas 😁
Ja święta poza domem praktycznie całe . Zakupy zrobiłam już na początku tygodnia - szafę miałam robić ale coś siły nie mam . Ogólnie dzisiaj jestem bardzo senna, zmęczona. Może ciśnienie się zmieniło bo nie do życia jestem

reklama
Ja święta poza domem praktycznie całe . Zakupy zrobiłam już na początku tygodnia - szafę miałam robić ale coś siły nie mam . Ogólnie dzisiaj jestem bardzo senna, zmęczona. Może ciśnienie się zmieniło bo nie do życia jestem
Mam podobnie z tym zmęczeniem, szkoda ze nam wyjazd nie wyszedł, jedyne co zajmowałoby mnie to zrobienie ciast i znienawidzone pakowanie i rozpakowywanie, ktore zajmuje zawsze tydz 😥😂 tak tego nie lubię. A tak musze pichcic i sprzątać ... mąż wyjezdza 19 na 3 tyg za granicę z pracy i fajnie byloby spotkać się ponownie w nowych okolicznościach życiowych.🥰 A jeśli nie to przynajmniej wraca w sam raz na kolejną owulację 💪😂

Dziewczyny ja i pinki czekamy jakies 3 tygodnie, to dopiero trzeba sie czymś zająć 😅😅
20220414_182338.jpg

my na swieta też wyjezdzamy ale i tak zrobie snikersa i jakas sałatkę, do tego pakowanie i spa dla psiego synka 😜

reklama
Do góry