Kamilad
Fanka BB :)
Ale to pink strumieniowy poza tym nie poczekałam nawet 4 min jak sprawdzałam ten test i go odłożyłampo czasie to chyba się nie liczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to pink strumieniowy poza tym nie poczekałam nawet 4 min jak sprawdzałam ten test i go odłożyłampo czasie to chyba się nie liczy
To chyba za wczesne testowanie , powinno byc 14 dni od owulacji chyba, pewnie ja na twoim miejscu testowalabym teraz codziennie przez te 4 dni, jak świruska, a po dostrzezeniu cieniu bieglabym na betę.Witam się dzisiaj razem z moim wykresem oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj testowałam, wyszła biel wizira (10dpo), także tak...Zobacz załącznik 1392288
Mam jeszcze tylko jeden test na jutro no i wtedy jak coś beta, żeby wiedzieć co ze ŚwiętamiTo chyba za wczesne testowanie , powinno byc 14 dni od owulacji chyba, ale pewnie ka na twoim miejscu testowalabym teraz codziennie przez te 4 dni, jak świruska, a po dostrzezeniu cieniu bieglabym na betę.
No właśnie jak żyjecie w czasie przed owulacją do zakończenia cyklu?Mam jeszcze tylko jeden test na jutro no i wtedy jak coś beta, żeby wiedzieć co ze Świętami
Ja wczoraj wypiłam jedno piwo nie palę więc dla mnie to nie problem, tak do 7dpo pozwalam sobie na jakieś piwo lub wino, później do okresu staram się nie pić alkoNo właśnie jak żyjecie w czasie przed owulacją do zakończenia cyklu?
Jesli palicie, to na ten czas odstawiacie, czy moze przed staraniami juz rzucilyscie, jeśli pijecie alkohol, nie robicie tego od rozpoczęcia dni plodnych czy zaprzestalyscie juz dawno?.. Kolezanka mowila mi o babeczce, ktora chciala koniecznie kolejnego bobasa w okolicach 40, wiec wszystko odstawila w momencie podjecia starań, i za ktorymś cyklem udało się, z kolei ona, palenie rzuciła jak zobaczyła 2 kreski. Troche kontroweryjne pytanie, bo wiadomo, ze zaleca sie zdrowy i higieniczny tryb zycia, jesli planuje się ciążę.
Kreskę widać, u mnie w tel jest różowa. Zrobilabym betę po tym tescie co ci został na jutro. Jesli wyszlaby taka znowu.Dobra oceńcie same bo może to tylko moja wyobraźnia... Ale wszystkie biochemy mi się zaczynały od takiej właśnie kreski Zobacz załącznik 1392307
Coś tam świta , biochem nie nadaje natężeniu kreski ja miałam ledwo widoczna a biochema nie było, wyrósł 18 kg chłopiec także, po prostu jest wcześnie, nie nastawiaj się na nic bo właściwie ten test to trochę jakbyś go nie robiła odczytując po czasie ( choć pinki strumieniowe faktycznie mnie też nigdy nie oszukały i po czasie nic nie wylazlo). Na spokojnie jeżeli dzisiejsza mikro kreska coś znaczy to jutro będzie mocniejszaDobra oceńcie same bo może to tylko moja wyobraźnia... Ale wszystkie biochemy mi się zaczynały od takiej właśnie kreski Zobacz załącznik 1392307
Wyobraź sobie, że wsadzają Cię do małego pojemnika pełnego dymu i żyjesz w tym 9 miesięcy - paląc fajki. Ja zawsze mówię - jeżeli nie wiesz co robić postaw się od tej drugiej strony ( nie atakuje nikogo po prostu tłumacze palenie w ciąży). Ale ogólnie ponoć do 6 tyg zarodek jest bezpieczny i nie oddziałują na niego czynniki zewnętrzneNo właśnie jak żyjecie w czasie przed owulacją do zakończenia cyklu?
Jesli palicie, to na ten czas odstawiacie, czy moze przed staraniami juz rzucilyscie, jeśli pijecie alkohol, nie robicie tego od rozpoczęcia dni plodnych czy zaprzestalyscie juz dawno?.. Kolezanka mowila mi o babeczce, ktora chciala koniecznie kolejnego bobasa w okolicach 40, wiec wszystko odstawila w momencie podjecia starań, i za ktorymś cyklem udało się, z kolei ona, palenie rzuciła jak zobaczyła 2 kreski. Troche kontrowersyjne pytanie, bo wiadomo, ze zaleca sie zdrowy i higieniczny tryb zycia, jesli planuje się ciążę.