reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Mimo, ze dzis lub jutro powinna być owulacja (pozytywny pik wczoraj) mój sluz nie jest juz jak białko, jest mleczno żółty i gęsty. To moze wskazywać na to, ze owulacja jednak była wczoraj?
Jak przetrwać 12 dni bez skupiania się na uplywie czasu do 26.04😂😂😂 która testuje ze mną ?
Aha to mamy obje już śluz nie płodny haha

Załączniki

• E390BFBC-2D89-45E3-AF4C-5C049F544382.jpeg
    E390BFBC-2D89-45E3-AF4C-5C049F544382.jpeg
    111,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Mimo, ze dzis lub jutro powinna być owulacja (pozytywny pik wczoraj) mój sluz nie jest juz jak białko, jest mleczno żółty i gęsty. To moze wskazywać na to, ze owulacja jednak była wczoraj?
Jak przetrwać 12 dni bez skupiania się na uplywie czasu do 26.04😂😂😂 która testuje ze mną ?
Ja powinnam 27 ale owulacja była ok pon noc /wt..więc podejrzewam że nie wytrzymam i będę wcześniej

Uuuu niezle. A wczoraj czytałam o tym progesteronie i widziałam oznaczenia 17 OH i byłam pewna że to bez różnicy. I co musieli Cie ukłuć jeszcze raz? A ten 17 OH co oznacza?
Ja chciałam właśnie ten zwykły progesteron żeby zobaczyć czy była owulacja :) A ten drugi to często pobiera się między 5-7 dniem cyklu, jest tam jakoś powiązany z korytyzolem. Bada się go przy zaburzeniach miesiączkowania czy niepłodności. Tak mi wyjaśniła babka w laboratorium 🤷🏼‍♀️
Drugi raz mi nie pobrała, bo pobierają tylko do 11:30 🥲

Aha to mamy obje już śluz nie płodny haha
Dokładnie... 2 razy sprawdzałam i taki jest. Ogólnie boli mnie troche podbrzusze, nie umiem stwierdzić czy ktoras strona bardziej, mam wrazenie, ze obie strony i mam taki okresowy wzdęty ten brzuch i mrowienie w cyckach. A w dniach plodnych powinnam czuć się seksowniejsza jakaś chyba, a czuje się jak dętka 😞 16 dni do okresu, a czuje sie jak 1 dnia okresu.

Dokładnie... 2 razy sprawdzałam i taki jest. Ogólnie boli mnie troche podbrzusze, nie umiem stwierdzić czy ktoras strona bardziej, mam wrazenie, ze obie strony i mam taki okresowy wzdęty ten brzuch i mrowienie w cyckach. A w dniach plodnych powinnam czuć się seksowniejsza jakaś chyba, a czuje się jak dętka 😞 16 dni do okresu, a czuje sie jak 1 dnia okresu.
Ja dzisiaj tez wypadłam z obiegu. Humor do niczego, zmęczona, śpiąca i tylko bym się schowała do pokoju i polezala. Jednak obowiązki każdy ma … dzisiaj słońce w cale mnie nie nastraja

Najgorzej, że święta za pasem. Zakupy sie same nie zrobią, jedzenie nie przygotuje. Jeszcze zaplanowałam sobie sprzątanie szafy. Kurtki zimowe spakować, buty przesegregować, i padam na twarz przy ogarnianiu szafy po sezonie zimowym...😑😒
Ale plusem jest upływający czas 😁

reklama
Najgorzej, że święta za pasem. Zakupy sie same nie zrobią, jedzenie nie przygotuje. Jeszcze zaplanowałam sobie sprzątanie szafy. Kurtki zimowe spakować, buty przesegregować, i padam na twarz przy ogarnianiu szafy po sezonie zimowym...😑😒
Ale plusem jest upływający czas 😁
mi przynajmniej organizacja odchodzi bo jadę do rodziców :)

Do góry