reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dziewczyny mam takie pytanko. Byłam we wtorek pobrać progesteron. Dziś dopiero dostałam wyniki, dziwiło mnie właśnie co tak długo. Patrzę, a w wyniku 17-OH progesteron. I inne całkowicie normy. Różni się czymś to od zwykłego progesteronu?

Mimo, ze dzis lub jutro powinna być owulacja (pozytywny pik wczoraj) mój sluz nie jest juz jak białko, jest mleczno żółty i gęsty. To moze wskazywać na to, ze owulacja jednak była wczoraj?
Jak przetrwać 12 dni bez skupiania się na uplywie czasu do 26.04😂😂😂 która testuje ze mną ?

Mimo, ze dzis lub jutro powinna być owulacja (pozytywny pik wczoraj) mój sluz nie jest juz jak białko, jest mleczno żółty i gęsty. To moze wskazywać na to, ze owulacja jednak była wczoraj?
Jak przetrwać 12 dni bez skupiania się na uplywie czasu do 26.04😂😂😂 która testuje ze mną ?
to czekanie jest najgorsze. 🙈 aż chciałoby się przyspieszyć czas.

Dziewczyny mam takie pytanko. Byłam we wtorek pobrać progesteron. Dziś dopiero dostałam wyniki, dziwiło mnie właśnie co tak długo. Patrzę, a w wyniku 17-OH progesteron. I inne całkowicie normy. Różni się czymś to od zwykłego progesteronu?
Pokaż ten wynik. Powinien być ok, jak każdy. Każde laboratorium ma swoje normy i jednostki. Może coś podpowiemy jak zobaczymy:)

reklama
Ja dokładnie 26.04 xD ale tez ja już się z tym śluzem pomotalam. Staraliśmy się co 2-3 dnu co bedZie to będzie. Ja miałam ból silny jajnika w 13Dc i 18 dc wczoraj. I śluz dzisiaj dokładnie bialawo żółty kij wie jak to ogarnąć na pewno gesty

Do góry