Mamakingi15
Fanka BB :)
Też piję herbatę z cytryną, ale z sokiem malinowym. Czosnek i różne kiszonki odpadają .. przed ciążą też nie jadłam .Zdrówka dziewczyny.
Ja przy przeziębieniu piję herbatę z cytryną/ sokiem z czarnego bzu lub aronii i jem kanapki z czosnkiem, kiszone ogórki czy kapustę. Jeśli wasze żołądki dadzą radę polecam.
Co do wątku prywatnego to teraz już powoli możemy zaczynać, kto miał ochotę dołączyć to już raczej dołączył.
W temacie moderatora lepiej żeby było dwóch. U nas na październikowych mamach moderatora przestała się odzywać z dnia na dzień.
Jeśli nie będzie innego chętnego mogę być drugim moderatorem.
Oczywiście też jestem za ,.żeby przejść na wątek prywatny .
Świetnie, że masz wsparcie. To jest bardzo ważne, szczególnie kiedy czujesz że nadchodzi jakiś kryzys Sama mam tendencję do tego aby nie mówić nikomu jak coś jest nie tak, ale z tym walczę. Teraz za każdym razem jak się zaczynam gorzej czuć, np psychicznie, to mówię o tym mężowi. Masz teraz bardzo dużo na głowie, więc możesz być bardziej wrażliwa niż zwykle. Nie mówiąc o szalejących hormonach Rozmawiaj z narzeczonym i mamą. Jakbyś czuła się długo przytłoczona to możesz też powiedzieć o tym ginekologowi.
A co do przeziębienia to jeszcze z domowych sposobów herbata malinowa z cytryną i miodem może wspomóc. Zawsze piję, tylko przed ciążą zwykłą czarną, jak jestem przeziębiona.