U nas tata może być obecny od rozwarcia 5 cm i wypełnia tylko ankietę covidowąJeszcze mam pytanie do Was dziewczyny czy w szpitalu w którym będziecie rodzić są teraz możliwe porody rodzinne i jeśli tak czy bierzecie ze sobą facetów ? Bo ja dziś orientowałam się w moim i powiedzieli mi że są dozwolone ale facet musi mieć zrobiony na miejscu test i jeśli wyjdzie pozytywny to wtedy rodząca też ma problem.
reklama
jaguar
Fanka BB :)
W szpitalu który sobie wybrałam póki co są porody rodzinne,ale ja nie brałam pod uwagę obecności męża, bo po pierwsze mam planowane CC a wtedy obecny być nie może a jak się mi akcja rozkręci w nocy to I tak nie zdążył by dojechać bo mamy około 80 km od domu. Poza tym nie byłoby z kim starszego zostawićJeszcze mam pytanie do Was dziewczyny czy w szpitalu w którym będziecie rodzić są teraz możliwe porody rodzinne i jeśli tak czy bierzecie ze sobą facetów ? Bo ja dziś orientowałam się w moim i powiedzieli mi że są dozwolone ale facet musi mieć zrobiony na miejscu test i jeśli wyjdzie pozytywny to wtedy rodząca też ma problem.
A u Ciebie który tydzień?
37tc
u mnie też póki co porody rodzinne są.
U nas też są na chwilę obecną porody rodzinne a przy cc mąż może kangurować dziecko - oczywiście przy negatywnym teście. Ale ja mojego nie biorę, 2 doby wytrzyma a po bierze tydzień wolnego to będzie tulić córcieJeszcze mam pytanie do Was dziewczyny czy w szpitalu w którym będziecie rodzić są teraz możliwe porody rodzinne i jeśli tak czy bierzecie ze sobą facetów ? Bo ja dziś orientowałam się w moim i powiedzieli mi że są dozwolone ale facet musi mieć zrobiony na miejscu test i jeśli wyjdzie pozytywny to wtedy rodząca też ma problem.
będzie dobrze 3majcie się!No i na oddziale dowiedziałam się tyle, że przez te odchodzące wody CC może być jeszcze dziś. W sumie to może i lepiej bo tak to przez noc będę się stresować. Póki co czekam na wyniki badań
Patii_666
Fanka BB :)
Powodzonka czekamy na wieściNo i na oddziale dowiedziałam się tyle, że przez te odchodzące wody CC może być jeszcze dziś. W sumie to może i lepiej bo tak to przez noc będę się stresować. Póki co czekam na wyniki badań
Oo no to trzymam kciukaski za Was i czekamy na wiadomośćNo i na oddziale dowiedziałam się tyle, że przez te odchodzące wody CC może być jeszcze dziś. W sumie to może i lepiej bo tak to przez noc będę się stresować. Póki co czekam na wyniki badań
Dobrze wiedzieć ☺
reklama
Trzymamy kciuki razem z bąbelkiem w brzuszkuNo i na oddziale dowiedziałam się tyle, że przez te odchodzące wody CC może być jeszcze dziś. W sumie to może i lepiej bo tak to przez noc będę się stresować. Póki co czekam na wyniki badań