reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Odebrałam właśnie wyniki badań. I trochę mi się nie podoba to co wyszło w moczu.
Bakterie - pojedyńcze
Fosforany bezpostaciowe - liczne
Myślicie, że to już wskazuje na infekcje układu moczowego? 🤨 Jakie Wy miałyście wyniki?
Nic mnie nie szczypie, ani nie piecze. Ginekolog w środę, a ja już zaczynam panikować.

reklama
Odebrałam właśnie wyniki badań. I trochę mi się nie podoba to co wyszło w moczu.
Bakterie - pojedyńcze
Myślicie, że to już wskazuje na infekcje układu moczowego? 🤨 Jakie Wy miałyście wyniki?
Nic mnie nie szczypie, ani nie piecze. Ginekolog w środę, a ja już zaczynam panikować.
Hm...chyba wypisuja takie cos jak cos jest, ja nie kojarze fosforanow, chyba ze to posiew, ja w przyszłym tygodniu ponawiam badania z krwii i mocz+ posiew. Masz możliwość @ wysłać wyniki do lekarza do konsultacji?

Hm...chyba wypisuja takie cos jak cos jest, ja nie kojarze fosforanow, chyba ze to posiew, ja w przyszłym tygodniu ponawiam badania z krwii i mocz+ posiew. Masz możliwość @ wysłać wyniki do lekarza do konsultacji?
Właśnie nie 🙄 muszę czekać do wizyty żeby to skonsultować. Trochę mnie martwi fakt że bakterie są obecne, nawet jeśli są pojedyńcze. Z tego co wyczytałam w internecie to fosforany zależą od diety, ale mogą też wskazywać na infekcję, tylko wtedy bakterie też byłby liczne.

Bakterie - pojedyńcze
U mnie też nic się nie działo, 0 objawow, a wyniki wyszły zle. Dzwonilam do gina i kazal brac mi urosept do samej wizyty.

Dzięki dziewczyny ❤, przez pierwsze dni, na pewno będę tu Wam ujadać i wyć

Był już ktoś na pierwszych badaniach prenatalnych ? Ja mam w poniedziałek i możecie mi opisać jak to wyglada ? Czy dopochwowe usg ? Czy na brzuszku ?

reklama
Do góry