Wiatraki
Fanka BB :)
Pięknie będzie ❤Ale to dopiero 9tc!! aż się boję co za miesiąc będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie będzie ❤Ale to dopiero 9tc!! aż się boję co za miesiąc będzie
No jak co będzie? Coraz piękniej! [emoji7]Ale to dopiero 9tc!! aż się boję co za miesiąc będzie
Pięknie będzie [emoji173]
ObyNo jak co będzie? Coraz piękniej! [emoji7]
A nam tez przedyktujesz??? Szukalam jakiegos fajnego przepisu na ciastka owsiane.A ja dzisiaj z kanapy instruowalam męża i zrobił ciasto na owsiane ciastka.
Ja uformowałam ciastka, na blachę i do piekarnika. Miałam ochotę na kakaowe ciastka owsiane pachną pięknie
Może odpoczywa? Nie zakładam żeby miało być coś nie tak.Dziewczyny, nic się nie odzywa @Sindi1520. Trochę to niepokojące, biorąc pod uwagę to zapalenie opon :/
Sprawdziłam .była dziś ok 11 na forum.Dziewczyny, nic się nie odzywa @Sindi1520. Trochę to niepokojące, biorąc pod uwagę to zapalenie opon :/
Mi też momentalnie wywaliło brzuch... zawsze był mniejszy niż biustA to mój brzuchol dzisiaj rano przed wyjściem do pracy Zobacz załącznik 1022576
1,5 szkl płatków owsianych, 3 łyżki mąki pełnoziarnistej, 100g roztopionego masła, 4 łyżki cukru trzcinowego, 1 łyżka miodu, 1 łyżka kakao, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 2 jajka.A nam tez przedyktujesz??? Szukalam jakiegos fajnego przepisu na ciastka owsiane.