reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Niestety martwy zarodek. Jeszcze we wtorek pójdę na usg dla potwierdzenia i wtedy do szpitala na wywołanie poronienia o ile się samo wcześniej nie zacznie.
O rany (( jak to!!! Boże tak mi przykro.... nie miałaś żadnych wcześniej objawów? Słyszałaś wcześniej serduszko?
Wiatraki
Fanka BB :)
Witaj Mam nadzieję, że zmieniłaś tego dziada.Hej dziewczyny! To ja się oficjalnie przyłączę. Doczekaliśmy się maleństwa i serduszka. Z om 7+0 z usg 6+4. A jeszcze tydzień temu lekarz mnie skrobanką straszył.
Majaga
Przytulam bardzo mocno..... [emoji17] Bardzo mi przykro...Niestety martwy zarodek. Jeszcze we wtorek pójdę na usg dla potwierdzenia i wtedy do szpitala na wywołanie poronienia o ile się samo wcześniej nie zacznie.
Wiatraki
Nie, nie... Przykro mi...Niestety martwy zarodek. Jeszcze we wtorek pójdę na usg dla potwierdzenia i wtedy do szpitala na wywołanie poronienia o ile się samo wcześniej nie zacznie.
O matko. Współczuję. Bardzo mi przykroNiestety martwy zarodek. Jeszcze we wtorek pójdę na usg dla potwierdzenia i wtedy do szpitala na wywołanie poronienia o ile się samo wcześniej nie zacznie.
Nie miałam oprócz tego że ciąża była młodsza o 10 dni. Okazało się że nie owulacja była później, a ciąża źle się rozwijała. Słyszałam 2 tygodnie temu serduszko, ale miało FHR tylko 73 wtedy.O rany (( jak to!!! Boże tak mi przykro.... nie miałaś żadnych wcześniej objawów? Słyszałaś wcześniej serduszko?
Wiatraki
Jestem po prostu w szoku...Nie miałam oprócz tego że ciąża była młodsza o 10 dni. Okazało się że nie owulacja była później, a ciąża źle się rozwijała. Słyszałam 2 tygodnie temu serduszko, ale miało FHR tylko 73 wtedy.
Współczuję. Trzymaj sięNiestety martwy zarodek. Jeszcze we wtorek pójdę na usg dla potwierdzenia i wtedy do szpitala na wywołanie poronienia o ile się samo wcześniej nie zacznie.
reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Nie miałam oprócz tego że ciąża była młodsza o 10 dni. Okazało się że nie owulacja była później, a ciąża źle się rozwijała. Słyszałam 2 tygodnie temu serduszko, ale miało FHR tylko 73 wtedy.
Okropnie mi przykro... te straty tak bardzo osobiście mnie dotykają.