Ciemny cichy pokój i zimny okład.Dziewczyny, sposoby na bol glowy??? Konam....
reklama
Czekamy na infoU mnie krwawienie się nasiliło, przyjechaliśmy na SOR i czekamy na rejestrację.
Blizniakisanok
Fanka BB :)
A bierzesz jakieś leki na stałe? Ja niestety mam dość ostra astmę bez leków branych codziennie nie funkcjonuje. Teraz przy wymiotach mam dużo większe duszności niz normalnie. Moja ginekolog uważa że jak tylko czuje się źle to mam sobie nie odmawiać leków bo niedotlenienie może być bardzo grozne dla dziecka a znowu alergolog uważa że lepiej brać na stałe dużo mocniejsze leki które niekoniecznie są wskazane dla ciężarnych niż ratować się doraźnie inhalatorem. I jestem w kropce.
Ja na szczęście biorę doraźnie tylko Ventolin. Teraz w ciąży, moje płuca mają dużo mniejszą pojemność niż na codzień, ale staram się nie brać nic a nic. Proponuję żebyś słuchała się ginekologa a nie alergologa. Prawda jest taka, że Twoje niedotlenienie może poważnie zagrozić dziecku - lepiej nie ryzykować.
Majaga
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości !! [emoji8]U mnie krwawienie się nasiliło, przyjechaliśmy na SOR i czekamy na rejestrację.
U
użytkownik 181
Gość
Trzymam kciuki!U mnie krwawienie się nasiliło, przyjechaliśmy na SOR i czekamy na rejestrację.
Blizniakisanok
U mnie krwawienie się nasiliło, przyjechaliśmy na SOR i czekamy na rejestrację.
Daj proszę szybko znać, bo nie zasnę z nerwów teraz :*
oleeencja
Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze :*U mnie krwawienie się nasiliło, przyjechaliśmy na SOR i czekamy na rejestrację.
Jesteśmy z Tobą i czekamy na dobre wieści!U mnie krwawienie się nasiliło, przyjechaliśmy na SOR i czekamy na rejestrację.
reklama