reklama
Majaga
Fanka BB :)
U mnie też bez kryzysów [emoji6]No dobra, czy tylko ja mam bezkryzysową, normalną, fizjologiczną ciąże?
Bo zaczynam sie zastanawać, czy ja jestem nieczuła, czy panuje jakies ogolne przerważliwienie?
U
użytkownik 181
Gość
Nie martwi się [emoji4] ja też bez jakiś specjalnych rewelacji.No dobra, czy tylko ja mam bezkryzysową, normalną, fizjologiczną ciąże?
Bo zaczynam sie zastanawać, czy ja jestem nieczuła, czy panuje jakies ogolne przerważliwienie?
Kochana wypłacz się, a jutro wstań z czystą głową gotową na nowy dzień walki z objawami [emoji123] kryzysy zdążą się nie raz, ale dla maleństwa wszystko przetrwamy
Dziękuję Kochana. Cały czas sobie wmawiam, że jutro będzie lepiej.
Dzięki dziewczynki za wsparcie.
Wydaje mi się, że 8 już.Dziewczyny jak robiłyście bete i bylyscie np w 7+5 to wedlug norm beta HCG powinien to być 7 czy 8 tydzień? Na jaki wynik powinnam patrzeć? Bo mam wynik 100500. A zrobiłam bete z głupa żeby zobaczyć jak urosła bądź ewentualnie sprawdzić czy znacząco nie spadła.
7 tydz: 3697 – 163563
8 tydz: 32065 – 149571
Progesteron 22 a zaczęłam już odstawiać... i teraz boje się że znów zaczne plamić jak przy 17...
Ale jak problem i skąd załamanie? Przecież mieścisz się w normach i dla 7 i dla 8 tygodnia. Nie rozumiem...
aszcz
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Nadrobiłam wszystkie dzisiejsze wiadomości, a nie powiem, trochę ich było
Drugi dzień w pracy po urlopie minął lepiej niż wczoraj, ani razu tam nie wymiotowałam.. było mi tylko bardzo niedobrze. W domu za to nadrobiłam rozmowy z toaletą. Za każdym razem klęcząc przed nią powtarzam sobie w głowie "wymioty to nic złego, będzie Ci lżej".
Mój mąż jutro wyjeżdża na 3dniowe szkolenie.. i przez to wysprzątał całe mieszkanie i zrobił zakupy, żebym ja nie musiała nic robić [emoji7]
Nadrobiłam wszystkie dzisiejsze wiadomości, a nie powiem, trochę ich było
Drugi dzień w pracy po urlopie minął lepiej niż wczoraj, ani razu tam nie wymiotowałam.. było mi tylko bardzo niedobrze. W domu za to nadrobiłam rozmowy z toaletą. Za każdym razem klęcząc przed nią powtarzam sobie w głowie "wymioty to nic złego, będzie Ci lżej".
Mój mąż jutro wyjeżdża na 3dniowe szkolenie.. i przez to wysprzątał całe mieszkanie i zrobił zakupy, żebym ja nie musiała nic robić [emoji7]
Dochód na osobę w rodzinie nie może przekraczać tej kwoty.., ale z jakiego okresu trzeba wziąć ten dochód? i dziecko nowonarodzine się wlicza już do 1922 zł?Dochód na osobę w rodzinie nie może przekraczać 1922 zł [emoji53]
Też mi bardzo mało smakuje, a nawet jak coś zjem, to wymiotuję. Nie martw się, to minie.. mam nadzieję [emoji182]Dziewczyny ja mam załamanie... płaczę... Nic mi nie smakuje... ciągle mi niedobrze... nie mogę jeść... jak nie mdłości, to wzdęcia. Nie daję rady nic w domu zrobić. Jutro mnie czeka 50km drogi autem. Nie wiem jak ja dam radę... normalnie czekam już na koniec 1 trymestru.
F
F87
Gość
Stawiam na ogólne przeraźliwienie. Większość z nas straciła już ciążę...No dobra, czy tylko ja mam bezkryzysową, normalną, fizjologiczną ciąże?
reklama
Żywą krwią? Jedziesz na IP? Trzymam kciuki, żeby się okazało, że to nic groźnego!Zaczęłam krwawic