Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie kochana ;*Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znać Płacze i boję się cholernie
reklama
Trzymaj się [emoji8] jesteśmy z Tobą!Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znać Płacze i boję się cholernie
Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie kochana ;*Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znać Płacze i boję się cholernie
Dżasta92
Fanka BB :)
Jesteśmy z Tobą :*Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znać Płacze i boję się cholernie
Całe forum trzyma kciuki! Krew może się pojawić z różnych powodów, oby Cie szybko przyjęli na IP.Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znać Płacze i boję się cholernie
AniulekP
3mam kciuki, będzie dobrze, musi być!!!!
Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znać Płacze i boję się cholernie
nnat.
Myślę ze jest ok, w normieDziewczyny co myślicie o takim progesteronie ? Badane wczoraj rano na czczo jestem prawie w 8 tygodniu ciąży...
W tam, ja też radlery pije bo lubię ale te całkiem 0%Kurczę teraz wyjdę na odrzutka społecznego- alkoholika z powodu radlerów hehe
I też długo przed ciąża paliłam. Ale od lipca mniej iecej ograniczyłam, aż odstawilam. Chwilę przed samym pozytywnym testem popalalam jeszcze. A teraz nie wyobrazam sobie wrócić do palenia, tak mi śmierdzi....
Kochana, dziękuję za pamięć [emoji3590] nie martw się miałam dziś podobnie, zaraz na koniec wszystko Wam opiszę [emoji3590]Dobre wieści! [emoji4] A napiszesz mi w którym jesteś tygodniu? Mówił Ci lekarz jak szybko bilo serce ?
Mi nie założyli ani karty ciazy, ani terminu, ani szybkości tętna a czytam, że większość dziewczyn tak miała. I co lepsze miałaś wizytę na NFZ [emoji846]
Tak!!!Dziewczyny czy tylko ja na usg z 6+5 mam zarodek z serduszkiem i jeszcze pęcherzyk? To normalne? Bo jak widzę Wasze usg to nie macie już pecherzyka
Kochana, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.!!!!Zaczęłam krwawic
U mnie Kochane wszystko w porządku. Serduszko bije. Nie znam tetna ale widziałam jak mruga i pulsuje. Okruszek jest naprawdę okruszkiem, ale profesor powiedział że nie ma absolutnie czego się przyczepić
Kamień spadł nam z serca.
Dostałam dzisiaj kartę ciąży, w której termin porodu to 24 kwietnia, ale..... Profesor powiedział żeby mieć na uwadze że może to być najprawdopodobniej majówka, ze względu na późniejszą owulacje
reklama
Od chyba 8tyg zwiększa sie wydzielina sluzuDziewczyny a wy też tak macie teraz taki mega gęsty mleczno- przezroczysty śluz w dużych ilościach ? Podcieralam się przed chwilą i aż się wystraszyłam że tyle tego wyszło ...