reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny jest tu jakaś przyszła kwietniowa mama która nie ma żadnych dolegliwości typu mdłości, senność? Czy tylko ja taka dziwna jestem....

Cześć dziewczyny jest tu jakaś przyszła kwietniowa mama która nie ma żadnych dolegliwości typu mdłości, senność? Czy tylko ja taka dziwna jestem....

Dziewczyny morfologia wzorowa, tarczyca według endo po wynikach też dobra, Wit D3 w normie żelazo nie ma tragedii a włosy wypadają.... Jutro mam wizytę u endo. Ona twierdzi że to nie od tarczycy
Juz się zastanawiałam czy to ze stresów czy może po przebytej infekcji wirusowej z którą męczyłam się ponad 2 tyg.

Dziewczyny morfologia wzorowa, tarczyca według endo po wynikach też dobra, Wit D3 w normie żelazo nie ma tragedii a włosy wypadają.... Jutro mam wizytę u endo. Ona twierdzi że to nie od tarczycy
Juz się zastanawiałam czy to ze stresów czy może po przebytej infekcji wirusowej z którą męczyłam się ponad 2 tyg.
Nie mam pojęcia, ale teraz w ciąży zaczęły mi okropnie wypadać. Dosłownie wszędzie są moje włosy, a odpływy zapchane po myciu...

Nie mam pojęcia, ale teraz w ciąży zaczęły mi okropnie wypadać. Dosłownie wszędzie są moje włosy, a odpływy zapchane po myciu...
Jak one teraz wypadają nam to co dopiero będzie po porodzie [emoji20][emoji20] ja juz zglupialam bo myślałam że morfologia będzie zła jak tarczyca dobra a tu wszystko ok a włosy masakra [emoji29] i to właśnie nasililo się w ciąży.. A mówią że niby w ciąży włosy się wzmacniają. Ja jestem już przerażona

reklama
Do góry