reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

Identycznie u mnie [emoji1] słoikami bym jadła octowe.
Kolejna noc bolowa. Totalna sztywnosc karku i bol potylicy nie do zniesienia. Wczoraj pół dnia nie mogłam schylic głowy a na koniec dnia bolalo dalej ale się rozruszalo i teraz znów to samo po nocy, aż mi łzy lecą z bezsilności...
Mam poduszke ortopedyczna ale wygląda na to, że z nią jeszcze gorzej teraz. Co to za uciążliwa dolegliwość mnie spotkała... Tak nie mogę funkcjonować. Muszę iść do fizjoterapeuty. Naprawdę nigdzie nie wyczytałam aby dziewczyny miały takie problemy.
U mnie, odkąd jestem w ciąży pojawia się mega ból pod żebrami, gdy siedzę. Wygląda na to, ze od kręgosłupa. I pojawił się nagle, bo na początku lipca w czasie wakacji przejechałam autem 2 tys km i nic mi nie było, a wczoraj jechałam 15 i już nie mogłam wytrzymać. Nie bardzo wiem, o co tu chodzi. Do fizjo się na razie boje iść.

reklama
Zobacz załącznik 1016427

Dziewczynki to tak oficjalnie :-)
Jestem w ciąży, dzidzius ma 8mm
I pięknie bijące serduszko [emoji813]️[emoji813]️

Termin na 20kwietnia [emoji178][emoji178][emoji110][emoji110]
Dziękuje za kciuki!!
Przestaje wariować :-)
Cudownie, gratuluję Kochana [emoji3590]
Bo jest taka metoda że jeśli zarodek jest po prawej stronie kosmówki to syn, a po lewej to córka [emoji16] Oczywiście to bardziej zabawa niż metoda na płeć, ale przy pierwszym synu się sprawdziło i teraz też wychodzi mi syn choć mam cichutką nadzieję na córkę [emoji16]
O, to u mnie też syna by zwiastowalo :D
No ale Najeczka cały plan na Zośke mi zmieniła i co teraz będzie Zoś[emoji1787]
Zochan niech będzie :D

Ja znowu mogę żyć tylko słodkim. Ciągle i wciąż. Powiedziałam mamie i twierdzi na podstawie tego co jem że to dziewczynka będzie. Mąż też z przekonania mówi że dziewczynka :D a ja nie mam żadnych przeczuc :) byle zdrowe...!

Cudownie, gratuluję Kochana [emoji3590] O, to u mnie też syna by zwiastowalo :DZochan niech będzie :D

Ja znowu mogę żyć tylko słodkim. Ciągle i wciąż. Powiedziałam mamie i twierdzi na podstawie tego co jem że to dziewczynka będzie. Mąż też z przekonania mówi że dziewczynka :D a ja nie mam żadnych przeczuc :) byle zdrowe...!
Ja przy córce garściami jadłam słodkie xd

U mnie z objawami różnie raz mam dzień idealny a czasem katastroficzny jak wczoraj rano mega zmeczenie popoludniu biegunka a o 23 wymioty i tak na zmiane mam dni dobre ze złymi ... wymioty mam tylko wieczorami a tak po za tym to ból piersi i bóle glowy. Ja ostatnio smaki mam na slodkie i zupy warzywne jak juz dawno nie jadłam tak teraz lubie zjesc bułke z serkiem twarozkiem i dzemem i droźďżowki

A mnie ciągnie do słonych i pikantnych rzeczy. Dzisiaj obudziłam się w nocy i miałam ochotę na sałatkę jarzynową [emoji18] więc może będzie chłopak.. mąż by się ucieszył.Còrka zaś chce mieć tylko siostrę [emoji854]

reklama
A ja miałam już spokój ze swędzenie wystarczyło że się wczoraj ogolilam i dzisiaj znowu zaczyna mnie coś swedziec [emoji85][emoji85][emoji85]zwariuje. Dopiero co globulki skończyłam

Do góry