Najeczka mam tak samo jak ty łącznie z plamieniamiHej, porzuć to pesymistyczne podejście. Wszystko jest dobrze i będzie dobrze [emoji3590] i ciesz się, że Cię ciąża póki co jeszcze porządnie nie przeczołgała [emoji16]
reklama
Dżasta92
Fanka BB :)
A u mnie według tej metody bo się nie znam ?Super wieści!!! I syn według metody Ramziego [emoji16][emoji16][emoji16]
Załączniki
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Oj nie wiesz jak się staram myśleć pozytywnie. Najgorsze jest to czekanie na wizytę. Stanowczo za długo [emoji58]
Ja tez plamie ale nie znalazł nic niepokojącego. A by mnie odstresowywac powiedział, ze mogę przychodzić co 2 tyg teraz na początku jak chce [emoji18] Także mam następny na 13 września a co najlepsze to 13piatek , powiedział ze będzie szczęśliwy [emoji23][emoji85]
Najeczka
No chłopak ewidentnie [emoji16]A u mnie według tej metody bo się nie znam ?
Najeczka
Ale masz fajnie.. A ja teraz nawet prywatnie nie mogę iść do mojego bo ma urlop. Muszę czekać do 9.09Ja tez plamie ale nie znalazł nic niepokojącego. A by mnie odstresowywac powiedział, ze mogę przychodzić co 2 tyg teraz na początku jak chce [emoji18] Także mam następny na 13 września a co najlepsze to 13piatek , powiedział ze będzie szczęśliwy [emoji23][emoji85]
Najeczka
Ech... co my biedne musimy przechodzićNajeczka mam tak samo jak ty łącznie z plamieniami
Dżasta92
Hehe wolałabym parkę bo chłopaka jednego już mam ale co ma być to będzie z chińskiego kalkulatora wychodzi dziewczynka więc mam nadziejęNo chłopak ewidentnie [emoji16]
aszcz
Ja nie mam jakiś czarnych myśli. To moja pierwsza ciąża i po prostu cały czas mam w głowie, że wszystko jest tak jak należy.. ale tak jak Ty każdego dnia dziękuję Bogu, że jestem w ciąży.Aby wytrwać 2 tygodnie do pierwszej wizyty, może zabrzmi to śmiesznie, ale kazdego dnia dziekowalam, za kolejny dzień bez miesiączki bo to dawało dalszą szansę. Tak wytrwalam i robię dalej
Nawet pomimo tego, że jestem codziennie czołgana.. nudności, wymioty, zawroty głowy, ból karku.. i ogólnie się czuję jak rozgotowany ziemniak.
Najeczka
Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]Hehe wolałabym parkę bo chłopaka jednego już mam ale co ma być to będzie z chińskiego kalkulatora wychodzi dziewczynka więc mam nadzieję
reklama
Też modlę się żeby dzidziuś był zdrowy ale Jakby by chłopiec to skakalabym z radości bo w domu już coreczkaTeż marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]