reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama

Załączniki

• IMG_20190826_173159.jpg
    IMG_20190826_173159.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 64
Oj nie wiesz jak się staram myśleć pozytywnie. Najgorsze jest to czekanie na wizytę. Stanowczo za długo [emoji58]

Ja tez plamie ale nie znalazł nic niepokojącego. A by mnie odstresowywac powiedział, ze mogę przychodzić co 2 tyg teraz na początku jak chce [emoji18] Także mam następny na 13 września a co najlepsze to 13piatek , powiedział ze będzie szczęśliwy [emoji23][emoji85]

Ja tez plamie ale nie znalazł nic niepokojącego. A by mnie odstresowywac powiedział, ze mogę przychodzić co 2 tyg teraz na początku jak chce [emoji18] Także mam następny na 13 września a co najlepsze to 13piatek , powiedział ze będzie szczęśliwy [emoji23][emoji85]
Ale masz fajnie.. A ja teraz nawet prywatnie nie mogę iść do mojego bo ma urlop. Muszę czekać do 9.09

Aby wytrwać 2 tygodnie do pierwszej wizyty, może zabrzmi to śmiesznie, ale kazdego dnia dziekowalam, za kolejny dzień bez miesiączki bo to dawało dalszą szansę. Tak wytrwalam i robię dalej:)
Ja nie mam jakiś czarnych myśli. To moja pierwsza ciąża i po prostu cały czas mam w głowie, że wszystko jest tak jak należy.. ale tak jak Ty każdego dnia dziękuję Bogu, że jestem w ciąży.
Nawet pomimo tego, że jestem codziennie czołgana.. nudności, wymioty, zawroty głowy, ból karku.. i ogólnie się czuję jak rozgotowany ziemniak.

Hehe wolałabym parkę bo chłopaka jednego już mam ale co ma być to będzie :) z chińskiego kalkulatora wychodzi dziewczynka więc mam nadzieję :D
Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]

reklama
Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]
Też modlę się żeby dzidziuś był zdrowy ale Jakby by chłopiec to skakalabym z radości bo w domu już coreczka

Do góry