reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama

Załączniki

• IMG_20190826_173159.jpg
    IMG_20190826_173159.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 67
Oj nie wiesz jak się staram myśleć pozytywnie. Najgorsze jest to czekanie na wizytę. Stanowczo za długo [emoji58]

Ja tez plamie ale nie znalazł nic niepokojącego. A by mnie odstresowywac powiedział, ze mogę przychodzić co 2 tyg teraz na początku jak chce [emoji18] Także mam następny na 13 września a co najlepsze to 13piatek , powiedział ze będzie szczęśliwy [emoji23][emoji85]

Ja tez plamie ale nie znalazł nic niepokojącego. A by mnie odstresowywac powiedział, ze mogę przychodzić co 2 tyg teraz na początku jak chce [emoji18] Także mam następny na 13 września a co najlepsze to 13piatek , powiedział ze będzie szczęśliwy [emoji23][emoji85]
Ale masz fajnie.. A ja teraz nawet prywatnie nie mogę iść do mojego bo ma urlop. Muszę czekać do 9.09

Aby wytrwać 2 tygodnie do pierwszej wizyty, może zabrzmi to śmiesznie, ale kazdego dnia dziekowalam, za kolejny dzień bez miesiączki bo to dawało dalszą szansę. Tak wytrwalam i robię dalej:)
Ja nie mam jakiś czarnych myśli. To moja pierwsza ciąża i po prostu cały czas mam w głowie, że wszystko jest tak jak należy.. ale tak jak Ty każdego dnia dziękuję Bogu, że jestem w ciąży.
Nawet pomimo tego, że jestem codziennie czołgana.. nudności, wymioty, zawroty głowy, ból karku.. i ogólnie się czuję jak rozgotowany ziemniak.

Hehe wolałabym parkę bo chłopaka jednego już mam ale co ma być to będzie :) z chińskiego kalkulatora wychodzi dziewczynka więc mam nadzieję :D
Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]

reklama
Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]
Też modlę się żeby dzidziuś był zdrowy ale Jakby by chłopiec to skakalabym z radości bo w domu już coreczka

Do góry