reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

No a u mnie słodkie może nie istnieć tylko ogórki kiszone, wszystko co ma ocet w sobie [emoji85][emoji85] najgorsze ze jutro do prscy wracam a spodnie od munduru chyba zmalały w pasie [emoji16]masakra ja nie wiem skąd ten brzuch
Identycznie u mnie [emoji1] słoikami bym jadła octowe.
Kolejna noc bolowa. Totalna sztywnosc karku i bol potylicy nie do zniesienia. Wczoraj pół dnia nie mogłam schylic głowy a na koniec dnia bolalo dalej ale się rozruszalo i teraz znów to samo po nocy, aż mi łzy lecą z bezsilności...
Mam poduszke ortopedyczna ale wygląda na to, że z nią jeszcze gorzej teraz. Co to za uciążliwa dolegliwość mnie spotkała... Tak nie mogę funkcjonować. Muszę iść do fizjoterapeuty. Naprawdę nigdzie nie wyczytałam aby dziewczyny miały takie problemy.

reklama
Identycznie u mnie [emoji1] słoikami bym jadła octowe.
Kolejna noc bolowa. Totalna sztywnosc karku i bol potylicy nie do zniesienia. Wczoraj pół dnia nie mogłam schylic głowy a na koniec dnia bolalo dalej ale się rozruszalo i teraz znów to samo po nocy, aż mi łzy lecą z bezsilności...
Mam poduszke ortopedyczna ale wygląda na to, że z nią jeszcze gorzej teraz. Co to za uciążliwa dolegliwość mnie spotkała... Tak nie mogę funkcjonować. Muszę iść do fizjoterapeuty. Naprawdę nigdzie nie wyczytałam aby dziewczyny miały takie problemy.
No to będą chłopaki jak nic chociaż podobała mi się na fejsie wypowiedź dziewczyny[emoji1787]ja mam też nadzieję że końcówka odpadnie [emoji1787]
Screenshot_2019-08-31-06-48-53-1.jpeg

Dziewczyny a też meczycie się z zaparciami i wzdęciami? Mam takie zaparcia że aż płakać mi się chce. Zresztą w każdej ciąży miałam mega zaparcia i z tego powodu zawsze mówiłam że już nigdy w ciążę nie zajde :-p

Cześć dziewczyny jest tu jakaś przyszła kwietniowa mama która nie ma żadnych dolegliwości typu mdłości, senność? Czy tylko ja taka dziwna jestem....
Ja nie miałam żadnych dolegliwości do czasu... Teraz męczę się z mdłościami i zawrotami głowy [emoji53]
Dziewczyny morfologia wzorowa, tarczyca według endo po wynikach też dobra, Wit D3 w normie żelazo nie ma tragedii a włosy wypadają.... Jutro mam wizytę u endo. Ona twierdzi że to nie od tarczycy
Juz się zastanawiałam czy to ze stresów czy może po przebytej infekcji wirusowej z którą męczyłam się ponad 2 tyg.
To skoro tak włosy Ci lecą, a wyniki dobre to jednak dziewczynka zabiera mamusi urodę? [emoji16]

Dziewczyny a też meczycie się z zaparciami i wzdęciami? Mam takie zaparcia że aż płakać mi się chce. Zresztą w każdej ciąży miałam mega zaparcia i z tego powodu zawsze mówiłam że już nigdy w ciążę nie zajde :-p
Milena, ja miałam na samym początku ogromne wzdęcia, czułam bardzo dokładnie, że wszystko mi tam napiera i powiększa się. Teraz jest już lepiej chociaż nie wyprozniam się tak czesto jak wczesniej. Zdarza się, że nagle w nocy muszę, czego wcześniej nie było.

reklama
Do góry