U mnie miała być Zośka, Kalina a dla chłopaka nie wiem Antek [emoji85]chyba przeleje ten zarodek na drugą stronę [emoji1787][emoji1787]Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]
reklama
Najeczka
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]U mnie miała być Zośka, Kalina a dla chłopaka nie wiem Antek [emoji85]chyba przeleje ten zarodek na drugą stronę [emoji1787][emoji1787]
U mnie też Zośka [emoji7]U mnie miała być Zośka, Kalina a dla chłopaka nie wiem Antek [emoji85]chyba przeleje ten zarodek na drugą stronę [emoji1787][emoji1787]
No ale Najeczka cały plan na Zośke mi zmieniła i co teraz będzie Zoś[emoji1787]U mnie też Zośka [emoji7]
Najeczka
Fanka BB :)
Oj tam, mówiłam żebyście nie brały tego do siebie [emoji16] Jeszcze się okaże, że lekarz Ci powie, ze córka, a Ty mu nie uwierzysz przeze mnie [emoji16]No ale Najeczka cały plan na Zośke mi zmieniła i co teraz będzie Zoś[emoji1787]
F
F87
Gość
Hej Dziewczyny! Mi z kalkulatora wychodzi druga połowa kwietnia. Wszystkie testy pozytywne, ostatnia miesiączka 9.07. Jedyne co mnie niepokoi, to że byłam u gina 19.08 i powiedziała że widzi tylko pęcherzyk ciążowy 14 mm. To niby normalne, ale i tak się stresuję. Na następną wizytę idę do swojej pani ginekolog, 6.09 i mam nadzieję że wtedy już będzie widać wszystko
Wiesz co ja mam już 15 letniego syna i 10 letnia córkę.. W tej ciąży mogłabym jeść tylko śledzie więc co to może znaczyc hahahaahOj tam, mówiłam żebyście nie brały tego do siebie [emoji16] Jeszcze się okaże, że lekarz Ci powie, ze córka, a Ty mu nie uwierzysz przeze mnie [emoji16]
No a u mnie słodkie może nie istnieć tylko ogórki kiszone, wszystko co ma ocet w sobie [emoji85][emoji85] najgorsze ze jutro do prscy wracam a spodnie od munduru chyba zmalały w pasie [emoji16]masakra ja nie wiem skąd ten brzuchHaha leżę i się śmieje z tego naszego wróżenia płci [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jakby na te smaki patrzeć to kolejny punkt na dziewczynkę, bo nawet dżemy mi smakują, a nigdy nie lubiłam [emoji16]
reklama
Oj współczuję powrotu do pracy, ja już zaczynam się rozleniwiać, ale jeszcze z tydzień potrzebuję na odpoczynek i nic nie robienie [emoji16] a potem biorę się za wszystko, i dom i ogród, będą lśnić [emoji16]No a u mnie słodkie może nie istnieć tylko ogórki kiszone, wszystko co ma ocet w sobie [emoji85][emoji85] najgorsze ze jutro do prscy wracam a spodnie od munduru chyba zmalały w pasie [emoji16]masakra ja nie wiem skąd ten brzuch
Ogórki nie wróżą dziewczynki... [emoji849]