reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

Też marzę o parce, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują drugiego chłopaka. Niech mi tylko będzie dane donosic i urodzić zdrowe dziecko. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuje [emoji173]
U mnie miała być Zośka, Kalina a dla chłopaka nie wiem Antek [emoji85]chyba przeleje ten zarodek na drugą stronę [emoji1787][emoji1787]

reklama
Hej Dziewczyny! Mi z kalkulatora wychodzi druga połowa kwietnia. Wszystkie testy pozytywne, ostatnia miesiączka 9.07. Jedyne co mnie niepokoi, to że byłam u gina 19.08 i powiedziała że widzi tylko pęcherzyk ciążowy 14 mm. To niby normalne, ale i tak się stresuję. Na następną wizytę idę do swojej pani ginekolog, 6.09 i mam nadzieję że wtedy już będzie widać wszystko :)

Oj tam, mówiłam żebyście nie brały tego do siebie [emoji16] Jeszcze się okaże, że lekarz Ci powie, ze córka, a Ty mu nie uwierzysz przeze mnie [emoji16]
Wiesz co ja mam już 15 letniego syna i 10 letnia córkę.. W tej ciąży mogłabym jeść tylko śledzie więc co to może znaczyc hahahaah

Haha leżę i się śmieje z tego naszego wróżenia płci [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jakby na te smaki patrzeć to kolejny punkt na dziewczynkę, bo nawet dżemy mi smakują, a nigdy nie lubiłam [emoji16]

Haha leżę i się śmieje z tego naszego wróżenia płci [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jakby na te smaki patrzeć to kolejny punkt na dziewczynkę, bo nawet dżemy mi smakują, a nigdy nie lubiłam [emoji16]
No a u mnie słodkie może nie istnieć tylko ogórki kiszone, wszystko co ma ocet w sobie [emoji85][emoji85] najgorsze ze jutro do prscy wracam a spodnie od munduru chyba zmalały w pasie [emoji16]masakra ja nie wiem skąd ten brzuch

reklama
No a u mnie słodkie może nie istnieć tylko ogórki kiszone, wszystko co ma ocet w sobie [emoji85][emoji85] najgorsze ze jutro do prscy wracam a spodnie od munduru chyba zmalały w pasie [emoji16]masakra ja nie wiem skąd ten brzuch
Oj współczuję powrotu do pracy, ja już zaczynam się rozleniwiać, ale jeszcze z tydzień potrzebuję na odpoczynek i nic nie robienie [emoji16] a potem biorę się za wszystko, i dom i ogród, będą lśnić [emoji16]
Ogórki nie wróżą dziewczynki... [emoji849]

Do góry