reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
A macie jakieś sposoby na to kręcenie w głowie? Bo ja się czuje cały dzień jakbym leciała helikopterem [emoji85] albo była na niezłej bani po imprezie.

Na którą godzinę? ☺ ja na 18. Powiedziałabym "nie stresuj się", ale sama nie mogłam się opanować przed pierwszą wizytą... Teraz też się denerwuję, bo wtedy jeszcze nie było zarodka, a obok pęcherzyka był krwiak... Teraz okaże się co się tam dzieje...
Idę na 9: 10, także już z rana będę wiedzieć. W ostatniej ciąży też byłam w miarę wcześnie bo 6+1i niestety nie było zarodka tylko puste jajo płodowe, dzidziuś już się potem nie pojawił, ogólnie żyłam wtedy w wielkim stresie i nie wiem czy teraz za wcześnie nie idę, bo też będzie w podobnym czasie, ale cóż uszy do góry i nie analizujmy niepotrzebnie. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki ☺️ wierzę że pójdzie nam i naszym fasolkom swietnie

Hej dziewczyny, dzisiaj mam 5t1d i... i nic, żadnych objawów, gdyby nie dwie kreski, brak okresu to bym nawet nie czuła ciąży... Żadnych mdłości, zaparcia były, ale jem dużo błonnika i pije wodę, zmęczenie powoli przechodzi, nerwy też odpuszczają ... mam apetyt.
Terminy lekarza w połowie i pod koniec września, celowo tak późno...

Wspaniale, że opisujecie swoje wizyty :) trzymam za wszystkie wizytujace dzisiaj kciuki!

@aszcz
Jak najbardziej ciąża to nie choroba, chciałabym pracować serio bo w domu zwariuje. Możliwe byłoby to gdyby mój zawód był stacjonarny, a tak będę pracować po 10/14 na nogach albo więcej, boję się o dzidzi...
Postanowiłam że będąc na zwolnieniu wrócę do szycia, maskotek i takich tam dupereli dla dzieci ;)

Jadłam je przez kilka dni, patrzeć już nie mogę. Rzygać mi się chce na sam widok i na widok ziaren siemienia też. Znalazłam w necie fajny syrop polecany przez ciężarne [emoji846] Może to pomoże.Zobacz załącznik 1015621
A lubisz koktajle takie jogurtowe? Na zatwardzenie dobry jest taki z kefiru plus suszone śliwki napoczone w wrzątku 3/4 sztuki.
Przestudzone AA później zmiksowane. Odbudowuje florę i pomaga się regularnie wypróżniać. Jak zaczęły się moje problemy z nietolerancja glutenu to dzięki temu żyłam jak człowiek a nie z boleściami.

reklama
Do góry