reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Ale super prezent! :) a Twój Klusek mnie zauroczyl.... Już wcześniej miałam Ci napisać... [emoji3590]
Dziękujemy bardzo. :) Pewnie się jeszcze nie raz tutaj Klusek pojawi. :D Chyba, że zbrzydnie to przestaniemy mu robić zdjęcia. :D
Co do wizyt to ze mną mąż chodził tylko na usg, kiedy już było przez brzuch, więc od prenatalnego, na same wizyty go nie brałam, bo i tak siedziałby tylko na korytarzu, ale jeśli dzięki temu będziesz spokojniejsza to go bierz, będziecie się razem cieszyć po wszystkim. :)

Mnie czasem mdli ale wymiotować nie wymiotuje nadal więc może tak już zostanie :) przy synku też tak było. Ja robiłam w poniedziałek badania THS spadło mi do 1,4 wizyta u endo dzisiaj a jutro u gina z Luxmedu

O kurczę, na każdą wizytę będziesz jeździła taki kawał drogi? :O
Nie, to klinika leczenia niepłodności. Jeśli się wszystko uda to u siebie będę chodzić.
Cześć dziewczyny, jestem już po wizycie [emoji3059] pęcherzyk 8mm, ciałko żółte 2mm 5t4d [emoji3059] za dwa tygodnie następna wizyta, na której zobaczę już serduszko [emoji3590]
Gratulacje [emoji106][emoji846]

Właśnie miałam pytać czy Panowie wchodzą z Wami do gabinetu na wizyty ?
Mój odkąd się staramy uczestniczy i rozmawia z lekarzem, pyta o wszystko. To czego ja nie usłyszę z nerwów np to on zapamięta i odwrotnie także jest wsparcie. Chyba że jest to banalna wizyta to nie widzę powodu go brac. :)

@nnat. No tak :D w takim razie opcja nr 1 moze sie u Ciebie lepiej sprawdzi :D byle nie wrocilo ;)
Też się nad tym zastanawiam... Jabłko miałam w pracy, oddałam koleżance :D
Cześć dziewczyny, jestem już po wizycie [emoji3059] pęcherzyk 8mm, ciałko żółte 2mm 5t4d [emoji3059] za dwa tygodnie następna wizyta, na której zobaczę już serduszko [emoji3590]
Super Kochana [emoji3590]
To zupełnie normalne [emoji6] pamiętaj, że jesteśmy z Tobą [emoji8]
Wiem, dziękuję [emoji3590]
Cześć [emoji182] trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące!

Pierwszy raz dziś w nocy musiałam wstać do wc, bo tak strasznie chciało mi się siku, że do rana nie dałabym rady [emoji2368][emoji16].

Obudziłam się oczywiście z mdłościami, zjadłam dwa wafle ryżowe z cienko posmarownyn serkiem śmietankowym.. i czekam na rozmowę z toaletą, bo czuję, że jest tuż tuż.
Dzięki, trzymaj mocno [emoji3590]

Ja też wstałam z mdłościami ale jak się przyssalam do jedzenia tka koniec. Też nie wiem jaki skutek tego będzie....
Dziękujemy bardzo. :) Pewnie się jeszcze nie raz tutaj Klusek pojawi. :D Chyba, że zbrzydnie to przestaniemy mu robić zdjęcia. :D
Co do wizyt to ze mną mąż chodził tylko na usg, kiedy już było przez brzuch, więc od prenatalnego, na same wizyty go nie brałam, bo i tak siedziałby tylko na korytarzu, ale jeśli dzięki temu będziesz spokojniejsza to go bierz, będziecie się razem cieszyć po wszystkim. :)
Jest super, jak tylko macie ochotę się z nami podzielić Kluskiem to pewnie ze tak [emoji16]
Maz ze mną był od 1szej wizyty na USG dopochwowym.
A dzisiaj to sami nie wiemy czy razem jedziemy czy ja sama :D

reklama
Do góry