Bo jesteśmy w takim samym dniu ja dopiero za 3 tyg jadę. OszalejeCześć dziewczy
Jeszcze nie...W niedzielę powtórka.
reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Sysiq, a który to tydzień?
Mnie już też nie rośnie w normie, ale u Ciebie jest jeszcze wcześnie. Jak godzinowo? W jakich godzinach było pobranie 20, a o której to dzisiejsze?
O 8:00 były pobierane, 6tydzien 4 dzień.
Sysiq, takie cos kiedyś znalazłam (patrz załącznik). U Ciebie wychodzi rzeczywiscie poniżej normy ale NA POCZĄTEK CIĄŻY, lekarka sama mi mowila ze później zwalnia licząc wg tego schematu u Ciebie:Dziewczyny jeśli mam poniżej normy rośnięcie beta hcg to znaczy, ze ciąża się nie rozwija?
Miałam 20 - 4300 a dzisiaj mam 18448
Z 4300 powinno się podnieść do 8600 w ciągu 4dni, a "powyżej 6000 czas może być jeszcze dłuższy" więc i tak z tym ponad 18000tys wg tych wskaźników masz bardzo wysoki przyrost.
Załączniki
Ja do niedzieli to w białym kaftanie będę latać... już też mam głupie myśli...Bo jesteśmy w takim samym dniu ja dopiero za 3 tyg jadę. Oszaleje
Ja tak samo Ale jakoś trzeba wytrzymaćJa do niedzieli to w białym kaftanie będę latać... już też mam głupie myśli...
Blizniakisanok
Fanka BB :)
Powyżej 10000 zdaje się przyrost jest liczony co 4 dni a powyżej 100000 już w ogole niema co na to patrzećPrzy becie powyżej 10000 już nie należy sugerować się przyrostem, bo ona przyrasta wtedy już swoim tempem. Spokojnie!
No nie ma wyjścia. Ale liczę, że już będzie tylko dobrze. Urodzę i zamykam fabrykęJa tak samo Ale jakoś trzeba wytrzymać
No wg mnie nic absolutnie z bety złego nie wynika, reszta dziewczyn chyba ma to samo zdanie z tego co czytamCzyli dziewczyny jest dobrze???!!!
Bo zwariuje
reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Dobra znalazłam
„Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), Szczyt osiąga około 8-10 tygodnia i potem spada”.
Według tego mam w normie i to nawet powyżej [emoji85] Uspokoiłam sie, w tej ciąży mam stres 110 % od początku.
„Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), Szczyt osiąga około 8-10 tygodnia i potem spada”.
Według tego mam w normie i to nawet powyżej [emoji85] Uspokoiłam sie, w tej ciąży mam stres 110 % od początku.