Bedemama!
Moderator
Ja o 16:30 dzisiajKto dzisiaj wizytuje??
Ja w pierwszej ciazy czulam delikatne ruchyba w 17tc. Tez bylam szczupla. Zobaczymy jak bedzie terazJa czulam od 19tc, ale jestem bardzo szczupla i mialam malo wod plodowych wiec to moze dlatego
Mi tez objawy sie rozkrecily w 7tc, a najgorszy byl 9tc. Teraz zaczynam 10tc i jest troszeczke lepiej (odpukac). Mam nadzieje, ze szybko ci przejdzie.To idziemy łeb w łeb z objawami.
Ja dziś przez to jak się czuję mam takiego doła... 2 ostatnie tygodnie były cudowne, mogłam góry przenosić, a od kiedy zaczęłam 7 tydzień to się rozkręca [emoji53] ech.. Staram się myśleć, że tak musi być i to normalne, ale ciężko z wizją, że tak może być przez kolejne 6 tygodni [emoji26]
I czekam co z moją wizytą, rejestracja dopiero od 15, ale wątpię, że na dziś się wpiszę, prędzej jutro... Może i dobrze, dziś nie mam siły na nic.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś [emoji3590][emoji110] i czekam na piękne foteczki [emoji4]
Zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna to nie oferta pracy. Jesli naprawde zalezy ci na tej pozycji to na twoim miejscu poszlabym na rozmowe i nie mowila o ciazy. Zazwyczaj proces rekrutacyjny to nie jedna rozmowa a kilka. Jesli poczujesz, ze robi sie bardziej powaznie i potencjalny pracodawca sklania sie do zaoferowania umowy to na dalszym etapie powiedzialabym jaka jest sytuacja.Dziewczyny takie mam trochę nieciążowe pytanie. Zanim zaszłam w ciążę szukałam pracy i właśnie dziś do mnie zadzwonili żeby mnie zaprosić na rozmowe kwalifikacyjną (niewiadomo czy będą mnie chcieli) ale teraz głupio mi podejmować pracę bo pracodawca sobie pomyśli że zatrudniłam się tylko po to żeby wyłudzić l4 i macierzyński. Co byście zrobiły na moim miejscu?
Zazwyczaj jesli od razu zdradza sie fakt ciazy to nie oszukujmy sie, ale pracodawcy beda patrzec bardziej sceptycznie na taka osobe. Najlepiej najpierw zbudowac wiez i pokazac swoje umiejetnosci na rozmowach. Wtedy fakt ciazy nie bedzie pierwszym argumentem przy dokonywaniu decyzji przez pracodawce. Powodzenia przy dokonywaniu decyzji