U
użytkownik 181
Gość
A to mój wynik dzisiejszy, w poniedziałek było 4013.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widze ze to samo laboratorium co jaMelduję się z wynikami, mega ulga... Zobacz załącznik 1012964
Super!!A to mój wynik dzisiejszy, w poniedziałek było 4013. Zobacz załącznik 1013006
Mam akurat "pod nosem" diagnostykę, nie przepadam za luxmedemO widze ze to samo laboratorium co ja, jutro testuje, lekarka juz nie kazala ale ja jestem wtedy spoojniejsza jak widze jak przyrasta
![]()
A woerzysz w zabobony? Bo jak tak to kup wózek i go schowj u kogoś z rodziny[emoji6]Dziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Jeśli się trafia okazja cenowa to pewnie, że bierz, chociaż do 12 tygodnia może warto się wstrzymać, bo to niepewny czas, a został tylko miesiąc. My kupowaliśmy wszystko w 8 i 9 miesiącu, bo nie mieliśmy gdzie tego trzymać w wynajmowanym mieszkaniu. ;VDziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Hehe świetne wyjście ale powiem Ci szczerze że nie wierzę, tak jak wspomniałam wyżej w pierwszej ciąży też szybko wszystko kupowalam bo rodziłam w styczniu i już w lato kompletowalam sobie niektóre rzeczy...A woerzysz w zabobony? Bo jak tak to kup wózek i go schowj u kogoś z rodziny[emoji6]
Niby nie wierzę, ale nie kupuję na razie nic. Rodzicom jednym i drugim też kazałam się wstrzymaćDziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Ruch jak na jarmarku dziś [emoji16][emoji3526]Dziewczyny nie było mnie 2h i 70 postów [emoji23][emoji85] dajecie czadu i widzę ze Nas coraz więcej!
Piękne bety [emoji178][emoji122]