reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Pięknie!

Dziewczyny popełniłam ogromny błąd. Miałam zachciankę na fasolkę szparagową z ogromną ilością stopionego w mikrofali sera. Dwa wielkie głębokie talerze zeżarłam i to nie był dobry pomysł.
Dziękuję [emoji3590]

Uuuuu, to ciezkostrawne jedzonko, wypij może gorącej gorzkiej herbatki :*
Mój w sumie też, bo nie chce to męczyć wszystkimi wątpliwościami. Tylko my zawsze po pracy staraliśmy się mało używać telefonów, odpoczywać, a teraz wiszę non stop A ten się martwi że coś wyczytam :) Kochana, bardzo się cieszę [emoji173][emoji106]
Ja za chwilkę jadę po swoje.
Dziękuję [emoji3590] czekam na Twoje dobre wieści!

reklama
To sam pęcherzyk?
A właśnie.. napiszcie czy byliście stymulowane lekiem czy całkowicie naturalnie się udało?
Ja po stymulacji wzrostu pęcherzyków, nie rosły u mnie po clo i dostałam lek... na raka piersi [emoji15]
Tak Urszulka sam pecherzyk bo to wtedy był 4+3tydzien wg usg, pecherzyk miał 0,58 cm. U nas udało się w drugim cyklu starań całkowicie naturalnie [emoji16]

No nie mogę się podnieść i wziąć za szmatę.... Wczoraj mój już coś gadał ze może bym w łazience posprzątała a ja w ryk ze złą gospodynią jestem[emoji23] hormony... Dzis w nagrodę schabowe mu zrobie[emoji28]
Ja to bym zaraz mu powiedziała, że jak mu bałagan przeszkadza, to sam przecież może posprzątać [emoji16]
Ja na swojego nie mam co narzekać.. śniadanie do łóżka, teraz obiad kończy robić.. trochę mu pomogłam, ale za długo stać nie mogę.. Na zakupy wcześniej pojechał. No nie ma wyjścia, skoro chcemy utrzymać płynność w porządku i jedzeniu, to musi się angażować :)

Mój też jest kochany, bardzo się stara :)
Ja to bym zaraz mu powiedziała, że jak mu bałagan przeszkadza, to sam przecież może posprzątać [emoji16]
Ja na swojego nie mam co narzekać.. śniadanie do łóżka, teraz obiad kończy robić.. trochę mu pomogłam, ale za długo stać nie mogę.. Na zakupy wcześniej pojechał. No nie ma wyjścia, skoro chcemy utrzymać płynność w porządku i jedzeniu, to musi się angażować :)
To i tak pięknie [emoji2956] ja sie modlę aby małymi kroczkami chociaż moc wszysto zobaczyć A jak będzie serce to trochę mi ulzy.
Tak Urszulka sam pecherzyk bo to wtedy był 4+3tydzien wg usg, pecherzyk miał 0,58 cm. U nas udało się w drugim cyklu starań całkowicie naturalnie [emoji16]

To sam pęcherzyk?
A właśnie.. napiszcie czy byliście stymulowane lekiem czy całkowicie naturalnie się udało?
Ja po stymulacji wzrostu pęcherzyków, nie rosły u mnie po clo i dostałam lek... na raka piersi [emoji15]
Ja tylko leczę tarczycę letroxem, wcześniej niepłodność spowodowana brakiem owulacji przy niedoczynności. Przygotowałam się na długą walkę o dziecko a tu ledwo co spadło TSH i już ciąża. Bardzo szybko. Byłam strasznie zaskoczona, bo się bzdur naczytałam w internecie, że przy niedoczynności nawet leczonej jest bardzo ciężko z ciąża. TSH spadło to i od razu odzyskałam moje jajeczkowanie i od razu booom! 2 kreseczki [emoji846]

Dziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.

Mój też jest kochany, bardzo się stara :) To i tak pięknie [emoji2956] ja sie modlę aby małymi kroczkami chociaż moc wszysto zobaczyć A jak będzie serce to trochę mi ulzy.
Dokładnie jak zobaczę bijące serduszko to już będę spokojna chociaż [emoji7] dziś nawet brzuch mnie nie boli wogole nie wiem mm nadzieję że fasolka rośnie, już chyba sobie coś wkrecam, zwarjuje normalnie do tej wizyty [emoji21]

Dziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Nie wierzę ale nie bede nic kupować przed 12 tc, to pewne.

reklama
Super, że się tak fajnie udało :)
Ja tylko leczę tarczycę letroxem, wcześniej niepłodność spowodowana brakiem owulacji przy niedoczynności. Przygotowałam się na długą walkę o dziecko a tu ledwo co spadło TSH i już ciąża. Bardzo szybko. Byłam strasznie zaskoczona, bo się bzdur naczytałam w internecie, że przy niedoczynności nawet leczonej jest bardzo ciężko z ciąża. TSH spadło to i od razu odzyskałam moje jajeczkowanie i od razu booom! 2 kreseczki [emoji846]

Do góry