U
użytkownik 181
Gość
A to mój wynik dzisiejszy, w poniedziałek było 4013.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widze ze to samo laboratorium co ja , jutro testuje, lekarka juz nie kazala ale ja jestem wtedy spoojniejsza jak widze jak przyrastaMelduję się z wynikami, mega ulga... Zobacz załącznik 1012964
Super!!A to mój wynik dzisiejszy, w poniedziałek było 4013. Zobacz załącznik 1013006
Mam akurat "pod nosem" diagnostykę, nie przepadam za luxmedemO widze ze to samo laboratorium co ja , jutro testuje, lekarka juz nie kazala ale ja jestem wtedy spoojniejsza jak widze jak przyrasta
A woerzysz w zabobony? Bo jak tak to kup wózek i go schowj u kogoś z rodziny[emoji6]Dziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Jeśli się trafia okazja cenowa to pewnie, że bierz, chociaż do 12 tygodnia może warto się wstrzymać, bo to niepewny czas, a został tylko miesiąc. My kupowaliśmy wszystko w 8 i 9 miesiącu, bo nie mieliśmy gdzie tego trzymać w wynajmowanym mieszkaniu. ;VDziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Hehe świetne wyjście ale powiem Ci szczerze że nie wierzę, tak jak wspomniałam wyżej w pierwszej ciąży też szybko wszystko kupowalam bo rodziłam w styczniu i już w lato kompletowalam sobie niektóre rzeczy...A woerzysz w zabobony? Bo jak tak to kup wózek i go schowj u kogoś z rodziny[emoji6]
Niby nie wierzę, ale nie kupuję na razie nic. Rodzicom jednym i drugim też kazałam się wstrzymaćDziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Ruch jak na jarmarku dziś [emoji16][emoji3526]Dziewczyny nie było mnie 2h i 70 postów [emoji23][emoji85] dajecie czadu i widzę ze Nas coraz więcej!
Piękne bety [emoji178][emoji122]