reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Hehe świetne wyjście ale powiem Ci szczerze że nie wierzę, tak jak wspomniałam wyżej w pierwszej ciąży też szybko wszystko kupowalam bo rodziłam w styczniu i już w lato kompletowalam sobie niektóre rzeczy...
Ja prawie całą wyprawke mam po córce. Wózek, fotelik, łóżeczko, pościel.... Itp. No chyba że będzie chłopak to będzie trzeba coś dokupić[emoji13]

reklama
Dziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
Na razie nic nie kupuję, ale mam już swój ideał wózka. Najchętniej już bym latała kupować ciuszki dla dzidziusia. To nie ten czas [emoji846]

Super, że się tak fajnie udało :)
Zapomniałam dopisać, że zaszłam w ciążę w tym samym momencie kiedy zmarł mały synek mojej sąsiadki z domu rodzinnego. Pojechałam na kawę do rodziców i wisiała na bloku klepsydra. Przykre strasznie [emoji45] Może się zreinkarnował i przychodzi w innej postaci...
Zmarł 26 lipca, a mnie już mama o ciążę podejrzewała. Wypierałam się a 4.08 pozytywny test.

Ja się czuję jak wariatka przy Was w drugą stronę- zrobiłam tylko jeden test 5 sierpnia, uznałam że jest pozytywny i od tamtej pory nic. :D Wizytę mam w poniedziałek i dopiero wtedy lekarz ewentualnie potwierdzi ciążę. :) Od testu do wizyty będą równo 3 tygodnie. :D

Hej. Ja dzisiaj miałam wizytę. Co prawda chodzę prywatnie do lekarza, któremu ufam i prowadził mi dwie ciąże ale mam też pakiet w luxmed więc szkoda nie korzystać i badania robić odpłatnie. Więc dostałam skierowania na wszystkie badania i już muszę zrobić obciążenie glukoza, że względu na to że w drugiej ciąży miałam cukrzycę. U dzidziusia wszystko ok, urósł . Ma 1.35 cm.

Ja się czuję jak wariatka przy Was w drugą stronę- zrobiłam tylko jeden test 5 sierpnia, uznałam że jest pozytywny i od tamtej pory nic. :D Wizytę mam w poniedziałek i dopiero wtedy lekarz ewentualnie potwierdzi ciążę. :) Od testu do wizyty będą równo 3 tygodnie. :D
Ja też zrobiłam. Tylko dwa testy, potem byl lekarz, nie kazał robić bety więc nie robilam i nie robię [emoji16]chciaz do tego 9 września chyba oszaleje [emoji16]więc też się czuje jakoś dziwnie hihihi

Coś w ten deseń. "Pozłacany" stelaż. Wszyscy u mnie na osiedlu mają wózki z białym lub srebrnym. W dodatku wszyscy dookoła mają powtarzające się modele, aż się nudno robi.
EKSKLUZYWNY-WOZEK-JUNAMA-DIAMOND-S-LINE-3W1.jpeg

reklama
Do góry