reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Wszystko dobrze. Z usg tak samo jak z miesiączki 7+6. Serduszko bije.
Gratuluję :*
Niby nie wierzę, ale nie kupuję na razie nic. Rodzicom jednym i drugim też kazałam się wstrzymać :)
Ja mam tak samo :).

Ja jestem mega zmęczona, ludzie w pracy pytają się co mi się dzieje, dlaczego taka śpiąca jestem.. Mam nadzieję że jednak uda mi się na razie ukryć to, że jestem w ciąży.

Hehe wcale nie :) to my jesteśmy wariatki [emoji1]
Ja test ciążowy zrobiłam 1x i nawet nie chciałam go powtórzyć przez 2 dni. Zrobiłam od razu bete w poniedziałek a teraz tylko przyrost sprawdzałam. Wygląda na książkowy. Oby tam coś było.
Ja się czuję jak wariatka przy Was w drugą stronę- zrobiłam tylko jeden test 5 sierpnia, uznałam że jest pozytywny i od tamtej pory nic. :D Wizytę mam w poniedziałek i dopiero wtedy lekarz ewentualnie potwierdzi ciążę. :) Od testu do wizyty będą równo 3 tygodnie. :D
Ja to nie wiem co to mdłości. Tyle kobiet jednak je ma, że aż się zastanawiam. Próbowałam o tym czytać skąd się biorą ale mało zrozumiałam. I nadal nie wiem czemu jedne mają a inne nie. Współczuję Wam serdecznie [emoji847]

To sam pęcherzyk?
A właśnie.. napiszcie czy byliście stymulowane lekiem czy całkowicie naturalnie się udało?
Ja po stymulacji wzrostu pęcherzyków, nie rosły u mnie po clo i dostałam lek... na raka piersi [emoji15]
Nam się udało całkowicie naturalnie w trzecim cyklu [emoji4]
Dziewczyny A ja teraz mam pytanie trochę z innej beczki Co myślicie o wcześniejszym kupowaniu tych wszystkich wózków łóżeczek i tak dalej.? JA w pierwszej ciąży już w drugim miesiącu kupiłam wózek i łóżeczko bo akurat znajoma sprzedawała I były w super stanie teraz też mam okazję kupić wózek super w stanie prawie wcale nie zniszczony i taki jaki chcialam i tak się zastanawiam o tych wszystkich zabobonach co ludzie nieraz mówią że się nie kupuje wcześniej itd, bo to źle wróży Wierzycie w takie coś? Mam dylemat i super wózek na oku.
W zabobony nie wierzę, ale z takimi większym rzeczami jeszcze na pewno się wstrzymam z pół roku [emoji6] ale jak Ci się podoba i jest okazja to może warto to przemyśleć [emoji6] tylko pytanie, czy za 8 miesięcy nadal będzie Ci się podobał ten sam model [emoji16]
Coś w ten deseń. "Pozłacany" stelaż. Wszyscy u mnie na osiedlu mają wózki z białym lub srebrnym. W dodatku wszyscy dookoła mają powtarzające się modele, aż się nudno robi.Zobacz załącznik 1013024
Mi się w tym stylu bardzo podoba bebetto tito premium class stella, ale w środku jest czarny, a nie chcę żeby dzidziuś na spacerach widział ciemność. Wolę taki co jest jasny w środku, więc na razie jest numerem jeden ten sam model ale w kolorze sati, taki jak poniżej [emoji3059] ale akurat z wózkiem to na pewno się wstrzymam do lutego co najmniej, może wyjdą jakieś nowości po nowym roku [emoji16]
Screenshot_20190821_192806.jpeg

reklama
Nam się udało całkowicie naturalnie w trzecim cyklu [emoji4]W zabobony nie wierzę, ale z takimi większym rzeczami jeszcze na pewno się wstrzymam z pół roku [emoji6] ale jak Ci się podoba i jest okazja to może warto to przemyśleć [emoji6] tylko pytanie, czy za 8 miesięcy nadal będzie Ci się podobał ten sam model [emoji16] Mi się w tym stylu bardzo podoba bebetto tito premium class stella, ale w środku jest czarny, a nie chcę żeby dzidziuś na spacerach widział ciemność. Wolę taki co jest jasny w środku, więc na razie jest numerem jeden ten sam model ale w kolorze sati, taki jak poniżej [emoji3059] ale akurat z wózkiem to na pewno się wstrzymam do lutego co najmniej, może wyjdą jakieś nowości po nowym roku [emoji16]Zobacz załącznik 1013031
Też ładny. Na razie przystaję na tamtym czarnym póki nie znajdę czegoś podobnego tylko z jasnym środkiem [emoji846] Założę się, że pewnie i tak kupię zupełnie inny wózek niż planuję.

Do góry