Dziewczyny a mnie martwi jeszcze jedna rzecz. Mam torbiele w piersiach.. Kontroluje je cały czas.. Wewnętrznie boję się czy od ciąży może z tych torbieli zrobić się coś złego. Oczywiście umowie się na usg chociaż byłam w kwietniu aby mieć spokojna głowę. Czy któraś ma podobna sytuację??
reklama
Karolajna33
Aktywna w BB
U mnie też pora na zmiane biustonosza, piersi bolą nawet jak po schodach chodzę. Normalnie mam D i nie wiem co to dalej z nimi będzieDziewczyny a jak wasze piersi? Całe życie miałam miseczkę B/C. Jak karmiłam E/F. Później została mi miseczka C/D. Aktualnie w 8tc mam miseczkę F!!! Już musiałam kupić biustonosze! Czy u was też aż tak?!
Ja nie chcę myśleć co ja będę miała po porodzie?!
Co do tygodni ciąży, to u mnie beta hcg w 27dc wykazała że niema ciąży. (Cykle mam 31-32dni) prawdopodobnie doszło do późnej owulacji, więc dopiero we Wtorek (USG) dowiem się więcej
Niedoczynna93
Fanka BB :)
Ja już w ogóle nie mogę pić kawy, bo wymiotować mi się chce. Codziennie rano uczucie kaca i straszna susza w buzi.dziewczyny, tez tak macie? moja ulubiona poranna kawa z mlekiem smakuje poki ciepla, potem kwasna jakas , herbata z torebki smakuje jak chemia do zmywarki, a poza tym czuje sie jak po niezlej imprezie
Karolajna33
Aktywna w BB
Też mnie od kawy odrzucilo całkowicie, od mleka równieżJa już w ogóle nie mogę pić kawy, bo wymiotować mi się chce. Codziennie rano uczucie kaca i straszna susza w buzi.
Hej [emoji6] odzywam się nieśmiało, chociaż podczytuje od początku i od samego początku baaaardzo chciałam się tutaj odezwać.
Chyba po cichutku mogę szepnac, że mogło się udać, a jeśli tak to wychodzi na to, że rozwiązanie z OM byłoby 23 kwietnia. [emoji85] Strasznie się cieszę i jeszcze bardziej się martwię. Jestem po jednej stracie w kwietniu tego roku. Na testach jest lekko widoczny zarys drugiej kreski. Ale jest [emoji6] w załączniku wrzucam fotkę (różowe testy, to owulacyjne - robiłam małe doświadczenie), a zielone to ciążowe. [emoji6]
Dla Was wszystkich ogromne gratulacje i życzę Wam powodzenia, a dla wszystkich po stratach, przesyłam mnóstwo siły i wiary na lepsze dni [emoji8]Zobacz załącznik 1010812
Gratulacje, przed terminem to moga byc takie jasne
Więc ja się żegnam. Kropek dziś postanowił odejść. Zrobiłam kolejny test i był jaśniejszy niż poprzednie. Więc już miałam jechać na bete ale zaczełam krwawić. Powodzenia wszystkim i szczęśliwych rozwiązań
strasznie mi przykro tule mocno!
Kochana o 11:30 mam wizytę u innego lekarza.
Pierwszy stwierdził ciąże pozamaciczna, ale nie widzi nigdzie pęcherzyka. Równie dobrze mogłam mieć pozna owulacje i ciąża jest dużo młodsza. Tym bardziej, ze moje cykle nie są regularne, nawet sięgały do 70 dni. A on sobie policzył, ze powinnam być w 6 tygodniu i koniec. Beta z wczoraj 1500, dzisiaj robiłam rano czekam również na wyniki maja być o 13:00. Jakoś mam jednak cicha nadzieje, ze jest to młodsza ciąża po prostu. Jakoś tak wewnętrznie to czuje.
Dlaczego tak myśle? Bo w ciąży w której urodziłam już dzisiaj 4 letnia córkę byłam w styczniu u doktora, ciąży nie widział - tak samo pęcherzyka nie było a ostatnia miesiączka była w listopadzie. Ku mojemu zdziwieniu czekałam na @ bo mi kazał a tu 24.02 na usg byłam w 15tyg ciąży!! Gdzie w styczniu nikt jej nie widział :O
Także ja już mam różne przeboje za sobą
Trzymajcie kciuki.
trzymam kciuki za Ciebie i Kropeczke, oby to byla powtorka z ryzrywki :*
daj nam koniecznie znac!
ja dzisiaj zaczelam ogarniac mieszkanie i kombinowac jak ulokowac Maluszka ( lub dwa ciagle mam nadzieje na blizniaki ) ogarnelam dwie szafy, pokoj chlopakow i jestem wykonczona! a musze okna troche odswiezyc, pajeczyny odkurzyc, juz nie moge sie doczekac by sie dowiedziec ile sie zagniezdzilo! a najchetniej to juz chcialabym, poznac plec
Macie jakies przeczucia? ja czuje, ze bedzie chlopiec, jeden przekonamy sie w piatek jak to z nami jest
a jak z imionami? macie wybrane? bedziecie wybierac po narodzinach?
U mnie piersi sie nie powiekszyly, nie bola, tylko sa jakby pelniejsze. za to brzuszek mam juz dosc duzy, i nie da sie go wciagnac
Ja rano jestem w stanie zjeść tylko chleb z masłem zwykle, od rana do popołudnia odrzuca mnie od jedzenia i mam mdłości, dziś nahaftalam na podłogę bo nie zdążyłam dobiec do łazienki.
Z kolei wieczorem mdłości przechodzą zwykle i oglądanie telewizji jest torturą, bo tam co chwilę coś jedzą i ja od razu łapię na to zachcianki. I ogólnie jest tak, ze jem bardzo wybiórczo, jedno zjem w ilościach hurtowych, na drugie mam odruch wymiotny.
Z kolei wieczorem mdłości przechodzą zwykle i oglądanie telewizji jest torturą, bo tam co chwilę coś jedzą i ja od razu łapię na to zachcianki. I ogólnie jest tak, ze jem bardzo wybiórczo, jedno zjem w ilościach hurtowych, na drugie mam odruch wymiotny.
Gratulacje, przed terminem to moga byc takie jasne
daj nam koniecznie znac!
ja dzisiaj zaczelam ogarniac mieszkanie i kombinowac jak ulokowac Maluszka ( lub dwa ciagle mam nadzieje na blizniaki ) ogarnelam dwie szafy, pokoj chlopakow i jestem wykonczona! a musze okna troche odswiezyc, pajeczyny odkurzyc, juz nie moge sie doczekac by sie dowiedziec ile sie zagniezdzilo! a najchetniej to juz chcialabym, poznac plec
Macie jakies przeczucia? ja czuje, ze bedzie chlopiec, jeden przekonamy sie w piatek jak to z nami jest
U mnie piersi sie nie powiekszyly, nie bola, tylko sa jakby pelniejsze. za to brzuszek mam juz dosc duzy, i nie da sie go wciagnac
Leeleeth, te bliźniaki to przeczucie czy coś konretnie na to wskazuje? Tego Ci życzę w każdym razie
Pytam bo ja od kilku lat mam silne przeczucie, ze będzie dwupak. Do tego stopnia, ze w 2016 jak bylam w tej ciąży która później obumarła, to się az zdziwiłam ze jedno na USG wyszło. Teraz przeczucie max plus wysoka beta i wysoki przyrost, więc kto wie
Karolajna33
Aktywna w BB
Mówię ciągle o naszym po męsku jakbym czuła że to będzie chłopczyk ale jest mi to obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka - imiona już mamy Tymon lub AlicjaGratulacje, przed terminem to moga byc takie jasne
daj nam koniecznie znac!
reklama
Blizniakisanok
Fanka BB :)
Z racji tego że mam w domu bliźniaki to wszyscy mi wmawiają że tym razem to będą dwie dziewczyny. Nawet moje Chłopaki tak mówią
No cóż liczę, że to jednak będzie jedno zdrowe dziecko ale jak okażą się dwa to się nie zdziwię )) Tym bardziej, że w poprzedniej ciąży wszyscy wróżyli bliźniaki....i się nie pomylili )))))
Trudne cztery lata znów by były
No cóż liczę, że to jednak będzie jedno zdrowe dziecko ale jak okażą się dwa to się nie zdziwię )) Tym bardziej, że w poprzedniej ciąży wszyscy wróżyli bliźniaki....i się nie pomylili )))))
Trudne cztery lata znów by były