reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Dziewczyny a jak wasze piersi? Całe życie miałam miseczkę B/C. Jak karmiłam E/F. Później została mi miseczka C/D. Aktualnie w 8tc mam miseczkę F!!! Już musiałam kupić biustonosze! Czy u was też aż tak?!
Ja nie chcę myśleć co ja będę miała po porodzie?!
Co do tygodni ciąży, to u mnie beta hcg w 27dc wykazała że niema ciąży. (Cykle mam 31-32dni) prawdopodobnie doszło do późnej owulacji, więc dopiero we Wtorek (USG) dowiem się więcej :)
U mnie jeszcze jest bardzo wcześnie, ale gdzieś na początku tygodnia zauważyłam ja i mój mąż z resztą też, że zrobiły się pełniejsze... :D Mieszczę się w moje standardowe C jeszcze :D

Jej faktycznie, ale jestem gapa [emoji849] ale na ciążowym też coś widać [emoji4] 3 dni to niby mała różnica, ale ja nie wiem czy bym przekładała majac już zaklepaną wizytę na później [emoji16] kwestia cierpliwości [emoji6] mnie też korci, chciałabym już wiedzieć, ale wizytę mam dopiero za tydzień, to będzie 6+2 z om.
Kochana, to i ja JUŻ bym chciała wiedzieć. Najlepiej w tym momencie :D Ale wtedy będzie u mnie 6+5 z OM. Chyba poćwiczę tą cierpliwość. Poza tym 2 września minie równo pół roku od kiedy jesteśmy małżeństwem.. Czuję, że to może byc dobry dzień ;)

U mnie już koniec testowania chyba już mocne wizyta 28.08
Wyraźne, potwierdzam :D

Hej dziewczyny, jestem Asia. Tutaj na forum jestem już od ładnych paru lat. Mam już prawie 6-letniego synka. :) A wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Z mężem się spodziewamy dzidzi na jakąś końcówkę kwietnia. We wrześniu mam wizytę u ginekologa. Miała być cytologiczna coroczna wizyta, a wyjdzie, że ciążowa. :D

Zobacz załącznik 1010933
Ekstra, gratuluję ♥♥♥

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy w aptece kupię coś “dobrego“, na mdłości w ciąży? Coś co pomoże... Ledwo zjadłam kawałek bulki znów boli mnie żołądek uczucie jakby z głodu i odruch wymiotny. Wykończe się.....:oo2: Pamiętam że w pierwszej ciąży przy tych moich okropnych wymiotach w aptece zamawiali mi jakieś tabletki ale jakoś nie bardzo wtedy pomagały. To było 5 lat temu...

Dziewczyny powiedzcie mi czy w aptece kupię coś “dobrego“, na mdłości w ciąży? Coś co pomoże... Ledwo zjadłam kawałek bulki znów boli mnie żołądek uczucie jakby z głodu i odruch wymiotny. Wykończe się.....:oo2: Pamiętam że w pierwszej ciąży przy tych moich okropnych wymiotach w aptece zamawiali mi jakieś tabletki ale jakoś nie bardzo wtedy pomagały. To było 5 lat temu...
A imbir nie pomaga?
Jeśli nie to skonsultuj to z lekarzem, może on poleci Ci coś bezpiecznego ;*

Więc ja się żegnam. Kropek dziś postanowił odejść. Zrobiłam kolejny test i był jaśniejszy niż poprzednie. Więc już miałam jechać na bete ale zaczełam krwawić. Powodzenia wszystkim i szczęśliwych rozwiązań
Kochana, strasznie mi przykro.. :( :(

diablica, a moze to implementacja, skoro o okres ci sie spoznil tydzien?
dziewczyny, wiecie co u Susiq'a?

tyle dziewczyn juz sie z nami pozegnalo, zaczynam sie modlic, zeby zostac z wami kolejne ciazowe 8,5 m-ca :(
witam nowe ciezaroweczki :)

diablica, a moze to implementacja, skoro o okres ci sie spoznil tydzien?
dziewczyny, wiecie co u Susiq'a?

tyle dziewczyn juz sie z nami pozegnalo, zaczynam sie modlic, zeby zostac z wami kolejne ciazowe 8,5 m-ca :(
witam nowe ciezaroweczki :)

Kochana o 11:30 mam wizytę u innego lekarza.

Pierwszy stwierdził ciąże pozamaciczna, ale nie widzi nigdzie pęcherzyka. Równie dobrze mogłam mieć pozna owulacje i ciąża jest dużo młodsza. Tym bardziej, ze moje cykle nie są regularne, nawet sięgały do 70 dni. A on sobie policzył, ze powinnam być w 6 tygodniu i koniec. Beta z wczoraj 1500, dzisiaj robiłam rano czekam również na wyniki maja być o 13:00. Jakoś mam jednak cicha nadzieje, ze jest to młodsza ciąża po prostu. Jakoś tak wewnętrznie to czuje.

Dlaczego tak myśle? Bo w ciąży w której urodziłam już dzisiaj 4 letnia córkę byłam w styczniu u doktora, ciąży nie widział - tak samo pęcherzyka nie było a ostatnia miesiączka była w listopadzie. Ku mojemu zdziwieniu czekałam na @ bo mi kazał a tu 24.02 na usg byłam w 15tyg ciąży!! Gdzie w styczniu nikt jej nie widział :O

Także ja już mam różne przeboje za sobą :)

Trzymajcie kciuki.

Jak kiedyś uwielbiałam jeść tak teraz nienawidzę, ale na siłę jem cokolwiek przy mdlosciach bo to chyba najbardziej mi pomaga, małe porcje. Imbir i migdały też na mnie nie działają. Jeszcze polecam ciepłe mleko/kakao ;)

Pierwszy stwierdził ciąże pozamaciczna, ale nie widzi nigdzie pęcherzyka. Równie dobrze mogłam mieć pozna owulacje i ciąża jest dużo młodsza. Tym bardziej, ze moje cykle nie są regularne, nawet sięgały do 70 dni. A on sobie policzył, ze powinnam być w 6 tygodniu i koniec. Beta z wczoraj 1500, dzisiaj robiłam rano czekam również na wyniki maja być o 13:00. Jakoś mam jednak cicha nadzieje, ze jest to młodsza ciąża po prostu. Jakoś tak wewnętrznie to czuje.

Dlaczego tak myśle? Bo w ciąży w której urodziłam już dzisiaj 4 letnia córkę byłam w styczniu u doktora, ciąży nie widział - tak samo pęcherzyka nie było a ostatnia miesiączka była w listopadzie. Ku mojemu zdziwieniu czekałam na @ bo mi kazał a tu 24.02 na usg byłam w 15tyg ciąży!! Gdzie w styczniu nikt jej nie widział :O

Trzymajcie kciuki.
Życzę Ci aby to tylko była powtórka z rozrywki. Stresujące to strasznie ale lepiej tak jakby miało stać się to najgorsze.

reklama

Trzymajcie kciuki.

Kochana, bardzo Ci życzę, żeby tak było!! :*
Dawaj znać na bieżąco ♥

dziewczyny, tez tak macie? moja ulubiona poranna kawa z mlekiem smakuje poki ciepla, potem kwasna jakas :(, herbata z torebki smakuje jak chemia do zmywarki, a poza tym czuje sie jak po niezlej imprezie ;)
A mi nawet ciepła średnio wchodzi, a zazwyczaj piłam dwie plus ze dwie inki, a kiedyś to i po 5 dziennie potrafiłam pochłonąć... :p

Do góry